131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

DSP ALİAĞA’DA ŞAHA KALKIYOR

20 Mayıs 2017, Cumartesi 06:46

     


Demokratik Sol Parti, bu Pazar Aliağa’da “İktidara Yürüyüş Yemeği” düzenliyor. Halka açık ve ücretsiz olarak Avcı Ramadan’da düzenlenecek yemeğe DSP Genel başkan adaylığını açıklayan Aydın Tümen’in yanı sıra partinin ağır topları da katılacak.

Saat 13,00’te başlayacak yemekte canlı müzik ve çeşitli etkinliklerin yanı sıra şehitler ve DSP’nin ebediyete göçmüş isimleri için lokma dökülecek. Aydın Tümen ve Prof. Dr. İsmail Okçay’ın birer konuşma yaparak DSP’nin yeniden yapılanma sürecini ve iktidar yolunda atılacak adımları anlatacağı programda ayrıca DSP Aliağa teşkilatının yeni ilçe binasının açılışı da gerçekleştirilecek.

“Aydın Tümen’le Aydınlık Türkiye İçin” sloganıyla düzenlenen yemeklerin ilki geçtiğimiz ay Edremit Akçay’da yapılmış ve yaklaşık 2 bin kişi davete katılmıştı. Burada yaptığı konuşmada DSP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Aydın Tümen, partinin seçime katılamaması ve parti mallarının satılması gibi sorunları eleştirerek Ecevit’in mirasına sahip çıkmak için ellerinden geleni yapacağını belirtmişti.

“AYRIŞTIRMAK İÇİN DEĞİL, BİRLEŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

DSP Aliağa İlçe Başkanı Mehmet Emircan, Avcı Ramadan’da halka açık ve ücretsiz düzenlenecek yemeği tüm Aliağalıları davet ederek “Gün birlik günüdür ve birliğin adresi DSP’dir. Bizler, ayrışmak ve ayrıştırmak için değil, birleştirmek için bu yola çıktık. Bu parti yemeğinden ziyade birlik, beraberlik ve buluşma yemeğidir. Atatürk ilkelerinde, tam bağımsız laik ve demokratik Türkiye idealinde birleşen tüm halkımızı aramızda görmek istiyoruz.” dedi.

(BÜLENT PINARBAŞI)







 
Son Eklenen Haberler