131019098
19 Nisan 2024, Cuma

DURMAZ’DAN VATANDAŞA AÇIK ÇAĞRI

20 Ekim 2016, Perşembe 06:24

     


CHP Aliağa İlçe Teşkilatı, kahvaltılı basın toplantısında yerel medya mensuplarıyla bir araya geldi. Aliağa’da yayın yapan yerel gazete ve radyoların yanı sıra İzmir merkezli İzgazete temsilcilerinin de katıldığı toplantıda CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, genel değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasının yanı sıra basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

ERKEN SEÇİME HER ZAMAN HAZIRIZ

Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda yerel seçimlerin erkene alınması ihtimalini çok zayıf gördüğünü, erkene alınsa bile bunun en fazla 6 aylık bir öne çekme halinde gerçekleşeceği görüşünde olduğunu söyleyen Durmaz “Olası bir erken seçim durumunda biz, ana muhalefet partisi olarak önümüze konacak olan sandığa her zaman hazırız.” şeklinde konuştu.

Aliağa Belediyesi’nde son zamanlarda gündeme gelen sıkıntılar için vatandaşlara açık çağrı yapan Özcan Durmaz “Aliağa Belediyesi ile ilgili sıkıntı yaşayanlara buradan açık çağrı yapıyorum. Bize başvurdukları takdirde her türlü hukuki ve siyasi desteği onlara sunacağız.” diyerek sadece belediye ile ilgili değil, mağduriyet yaşayan kim varsa, hangi konuda olursa olsun CHP’nin her zaman yanlarında olacağını ifade etti. (BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler