131019098
28 Mart 2024, Perşembe

CHP’NİN ADAY ADAYLARI DAYANIŞMA YEMEĞİ’NDE BULUŞTU

20 Kasım 2018, Salı 07:12

     


Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlendiği Dayanışma ve Aday Adaylarıyla tanışma yemeğine CHP Aliağa İlçe Teşkilatı da katılım gösterdi.

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından yaklaşan yerel seçimler öncesi, 'İktidar yolunda birlik, beraberlik ve dayanışma' yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemek sayesinde toplam 1815 aday adayı bir araya gelme fırsatı yakaladı. Yemeğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, parti meclisi üyelerinin yanı sıra CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayları, CHP Aliağa Gençlik Kolları, CHP Aliağa Kadın Kolları, CHP Aliağa İlçe Yönetimi katılım gösterdi.

“Sahada çalışmayı örgütleyelim”

Yemek öncesinde konuşma yapan ve yerel seçimler öncesi aday adaylarına seslenen örgüt yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "Aday belirlenmesi hiç kimsenin iki dudağının arasında değil. Dolayısıyla Ankara’da olmanın, Ankara’da çalışma yapmanın, Genel Merkez koridorlarında olmanın size getireceği bir avantaj yok. Sizin avantajınız, İzmir’de sevilmenizden, saygı duyulmanızdan geçiyor. Sahada çalışmayı örgütleyelim. Aday adayı arkadaşlarımız birbiriyle uyum içinde çalışma yürütsünler ve CHP’nin iktidarını hep beraber kurabileceğimiz bir süreci başlatalım" ifadelerine yer verdi.

Yemek sonrasında konuşan Gülsen Cirit, “Çok güzel, ahenkli bir yemek geçirdik. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Yönetimi ve aday adaylarımızla birlikte birlikteydik. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu daha da hissettik. Bizim için güzel bir yemekti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler