131019098
19 Mart 2024, Salı

DSP MUHTARLARI DİNLEDİ

21 Mart 2018, Çarşamba 06:53

     


Demokratik Sol Parti (DSP) Aliağa İlçe Başkanlığı, Aliağa’nın mahalle ve köylerindeki muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. DSP İlçe Başkanı Osman Kocabıyık, il yönetiminden isimlerin de bulunduğu toplantıda muhtarların sıkıntılarını dinledi, her zaman yanlarında olduklarını iletti.

DSP Aliağa İlçe Başkanı Osman Kocabıyık, beraberindeki parti ilçe yönetimi ile Aliağa’nın mahalle ve köylerindeki muhtarlarla kahvaltılı toplantıda buluştu. Toplantıya DSP İzmir İl Sekreteri Aziz Şimdi ile Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avni Ölçeroğlu da katıldı. Kahvaltıda muhtarlara hitaben konuşan DSP İlçe Başkanı Osman Kocabıyık, DSP Aliağa İlçe Başkanlığı görevine başlayalı 1 yıl olduğunu belirterek, “Benim amacım sizlerle tanışmak. Bu fırsatı bize verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Biz iktidar veya muhalefet partisi olmayabiliriz ama sizler için elimizden ne gelirse yapmaya her zaman hazırız. Her türlü sıkıntınızda bize ulaşabilirsiniz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kocabıyık’ın konuşmasının ardından karşılıklı sohbet havasında geçen kahvaltıda muhtarlar bölgeleri ile ilgili sıkıntıları dile getirdi. Yaklaşık 2 saat süren kahvaltılı toplantı sonrası parti yönetimi ve muhtarlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler