131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

AYDEMİR’DEN DURMAZ’A: “SENİN NEREN DOĞRU Kİ?”

21 Mayıs 2018, Pazartesi 06:56

     


MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, son günlerde Çaltılıdere Mahallesi’nde yaşananları değerlendirdi. CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın yanlış bilgilerle masum halkı galeyana getirmeye çalıştığını söyleyen Aydemir, “Deveye sormuşlar, boynun neden eğri diye. Nerem doğru ki demiş. Senin bir tane doğru lafın olmayacak mı Özcan Durmaz?” diye konuştu.

Çaltılıdere Mahallesi’nde, mahalle halkının tepki gösterdiği imar düzenlemeleri ile ilgili bir açıklama da MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir’den geldi. Tartışmayı alevlendirenlerin CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yücel Karaşan olduğunu söyleyen Abdurrahim Aydemir, Durmaz’ın verdiği yanlış bilgilerle masum halkı galeyana getirmeye çalıştığını ifade etti.

“ÇALTILIDERE İMAR PLANINI KİM YAPTI?”

Açıklamasında Özcan Durmaz’a imar planı değişikliği ile ilgili soru yönelten Abdurrahim Aydemir, “CHP İlçe Başkanı, son günlerde yanından hiç ayırmadığı kamberi ile birlikte Çaltılıdere’ye gidip, bölge ile ilgili yapılan imar planları yüzünden halkın mağdur olduğunu, bu planlar yüzünden insanların evlerinin yıkılacağını söyleyerek Çaltılıdere’nin masum halkını galeyana getirmeye çalışıyor. Şimdi ben, Özcan Durmaz’a tek bir şey soruyorum. Eğer delikanlı ise Çaltılıdere halkını toplayıp bu soruma cevap versin. Senin günlerdir kötülediğin Çaltılıdere imar planını kim yaptı? Ben biliyorum ki, Belediye Başkanımız, aylardır İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu planlardan Çaltılıdere halkından bir kişi bile mağdur olmasın diye çalışıyor.” dedi.

“SENİN BİR TANE DOĞRU LAFIN OLMAYACAK MI?”

Durmaz’ın bir sorun var ise gidip asıl planları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden sorunu çözmek yerine, yalan söyleyip halkı galeyana getirmeye çalıştığını vurgulayan MHP İlçe Başkanı Aydemir, “Evinin derdine düşmüş halkın ocağından siyasi rant sağlamaya çalışıyorsun. Bir de çıkıp minibüs tutup, encümen toplantısını basalım, Çaltılıdere’nin arazileri satılıyor, gidip durduralım, diyorsun. Senin de Encümen’de üyen var. Encümen’de Çaltılıdere’deki herhangi bir arazinin satışının olmadığını bilmiyor musun? Deveye sormuşlar, boynun neden eğri diye, nerem doğru ki demiş. Senin bir tane doğru lafın olmayacak mı Özcan Durmaz?” ifadelerini kullandı.

“ÇALTILIDERE HALKI BU İŞTEN EN KAZANÇLI ŞEKİLDE ÇIKACAK”

Aydemir, bir tane dahi Çaltılıdereli vatandaş mağdur olmadan sürecin tamamlanacağını söyledi. İmar planları kapsamında yapılacak olan çalışmaların bölgeye değer katacağını kaydeden Aydemir, “Çaltılıdere halkı hiç meraklanmasın. Bu fitneci, fesat, siyaset cambazlarına da kulak asmasın. Bir tane bile Çaltılıdereli vatandaşımız mağdur olmadan bu süreç tamamlanacak. Belediye Başkanımız Serkan Acar’ın da açıkladığı gibi; altyapının hazırlanmasının ardından Çaltılıdere Bölgesi'nde kültür merkezi, günübirlik konaklama tesisleri, çeşitli sosyal aktivelerin yapılacağı yeşil alanlar, spor tesisleri, kafeler, restoranlar, plaj, hipoterapi merkezi (TayPark), güzel sanatlar okulu gibi yatırımlar hızla tamamlanacak. Planlara uygun olarak Çaltılıdere Mahallesi'ne üniversite kampüsü kurulacak. Bölgeye kazandırılacak olan tesisler, kültür merkezleri, eğitim alanları ile rekreasyon alanları Çaltılıdere Mahallesi’ni cazibe merkezi haline getirecek. Çaltılıdere halkı bu işten en kazançlı şekilde çıkacak. Çünkü biz millet sevdalısıyız, koltuk değil.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler