131019098
16 Nisan 2024, Salı

YAVUZ ADAR: “BAŞ SORUMLULUK CHP'YE DÜŞÜYOR”

21 Aralık 2018, Cuma 06:25

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar gündemdeki CHP ve İYİ Parti ittifakı hakkında açıklamada bulundu. Millet İttifakının her muhatabının, ittifakı zaafiyete uğratacak sorumsuzluktan kaçınmak zorunda olduğunu söyleyen Adar, başta sorumlu davranmak ve bu uğurda hareket etmenin 2014'deki yerel seçimlerde İzmir’de 8 belediyesini rakiplerine kaptıran CHP'ye düştüğünü belirtti.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ittifak konusunda bir basın açıklamasında bulundu. Aliağalılara iyi bir hizmet ve sosyal belediyecilik adına Aliağa’nın kazanımlarını heba etmeden yandaş ve paydaşlarına peşkeş çekmeyen bir yönetim anlayışı ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerine hazırlandıklarını belirtti. Adar, “Türkiye’nin yönetim ve secim anlayışının mevcut iktidar ve onun yavru ortağı ile değiştirilmesiyle ülkemizde ittifak modelleri hayata geçirilmiştir. Bu bağlamda 24 Haziran’da ittifaklı bir seçim gerçekleşmiş ve halkımızın önüne sandık getirilmiştir. 24 Haziran’dan sonra 31 Mart 2019 seçimlerine de başta İzmir olmak kaydıyla Türkiye’nin birçok Büyükşehir, il ve ilçelerinde hem IYI PARTI hem de diğer partiler ittifak kararı almışlardır. Bu kararın başta aziz TÜRK milletine ve sonrada Aliağa halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Millet için mücadele edeceğiz”

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “İYİ Parti olarak İzmir’de Büyükşehir’de CHP'nin adayını destekleme kararı almış bulunmaktayız. Bu karar neticesinde İzmir’i ve ilçelerini ittifakımız neticesinde Millet İttifakı ile taçlandırmak arzusu içindeyiz. Cumhuriyet’e ve onun kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkü ve ilkelerine bağlılığımız demokrasiye olan inancımız bizi, yapacağımız ittifakı daha anlamlı kılıyor. Bu sorumluluk dahilinde ittifakın her muhatabının yöneticileri ittifakı zaafiyete uğratacak sorumsuzluktan kaçınmak zorundadır. Başta sorumlu davranmak ve bu uğurda hareket etmek 2014'deki yerel seçimlerde İzmir’de 8 belediyesini rakiplerine kaptıran CHP'ye düşmektedir. 16 yıllık tek başına iktidar olma erkini elinde bulunduran AKP dahi ittifakta karar kılmış ve şımarıklık göstermiyorsa buradan bize düşen hisse açık ve net ortadadır. İttifakımızın adi millet ittifakıdır. Millet için mücadele edeceğiz. IYI Parti Aliağa teşkilatı olarak genel merkez ve il başkanlığımızın Aliağa için alacağı kararı beklerken Aliağa için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu siz değerli halkımıza buradan bildiriyor. Selam ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler