131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

DURMAZ’A BAŞARILAR DİLEDİ

22 Ocak 2019, Salı 06:59

     


CHP’den Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olan Ümit Devran, partinin Belediye Başkan Adayı olarak Özcan Durmaz’ın belirlenmesinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Devran, Durmaz’a başarılar diledi.

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayının Özcan Durmaz olduğunun açıklamasının ardından CHP’nin Belediye Başkan Aday Adaylarından Ümit Devran şahsi sosyal medya hesabında bir mesaj paylaştı. Yayınladığı mesajda Aliağa’nın insan ve üretim nitelikleri ile çok özel, bir o kadar da mahrumiyet içinde kıvranan ve gelecek planı olmayan bir ilçe olduğunu belirten Devran, “Büyük bir heyecanla; 2019 Yerel Seçimleri için, Cumhuriyet Halk Partisi'nden, ilçemizin ayağa kaldırılması ve her unsuru ile kalkınması için hizmet etmeye, çalışmaya talip oldum. Bana göre çalışmak; Maurois'in dediği gibi, her şeyden önce, ‘Sıkıntıyı, kötülüğü ve yoksulluğu uzaklaştırır.’ Buna özel hayatımda da iş ve siyaset hayatımda da daima inandım. Böyle olmaya da devam edecek.” dedi.

“Aliağa için martın sonunda baharı getirecek”

Partisinin hedefleri ve Aliağa'nın öncelikleri doğrultusunda ekibi ile pek çok çalışma yaptıklarını, halkla buluştuklarını, sorunları tespit ettiklerini, proje ürettiklerini söyleyen Ümit Devran, “İnanıyorum ki; benim ve bu göreve talip olan her aday adayı arkadaşımın birikimi; Aliağa için martın sonunda baharı getirecek, ilçemizin CHP'nin halkçı ve demokrat hizmet anlayışına kavuşması için önemli bir katkı oluşturacaktır. Aslolan partimizin bu seçimlerde Aliağa'da, İzmir'de ve ülkemiz genelinde nihai hedefe ulaşması, ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreçte yerel yönetimleri kazanarak önemli bir kırılma noktası yaratmasıdır. Bu yolda, çalışmanın devamlılığı esastır ve bize düşen de budur.” ifadelerini kullandı.

“Herkese sonsuz teşekkür ediyorum”

Yayınladığı mesajda CHP’nin Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz’a başarı dileklerini ileten Ümit Devran, “Partimiz Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz'a başarılar diliyorum. Aday adaylığı sürecimde; Aliağa'nın sorunları, çözüm yolları ve proje önerileri ile gönüllü katkı koyan bilim ve iş insanlarına, bu üretimimizi yürekten destekleyen demokratik kitle örgütü temsilcilerimize; hiçbir karşılık beklemeksizin inanç ve kararlılıkla heyecanımı paylaşan, benimle birlikte yol yürüyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler