131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

KOÇYİĞİT, CUMHUR İTTİFAKI’NA DESTEK İSTEDİ

22 Haziran 2018, Cuma 06:25

     


MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yalçın Koçyiğit, seçim bölgesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Koçyiğit, dün de Aliağa esnafını gezerek seçimlerde Cumhur İttifakı’na destek istedi.

MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yalçın Koçyiğit, pazar günü yapılacak seçim öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Seçim bölgesindeki vatandaşlarla sürekli bir araya gelen Koçyiğit, dün de Aliağa ilçe merkezinde esnafı gezerek yapılacak olan seçimlerde partisi MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na destek istedi. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Yalçın Koçyiğit, göreve gelmeleri halinde çözümü için çalışacağını söyledi.

24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Yalçın Koçyiğit, “Seçim çalışmaları boyunca vatandaşlarımız ve esnafımızla bir arada olduk. Bizlere anlatılan talepleri dinledik. Bunları değerlendirerek çözüme kavuşturmamız gerekiyor. Bu nedenle mecliste güçlü bir yapıya ihtiyaç var. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve sorunları çözmek için vatandaşlarımızdan Pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’na destek vermelerini istiyorum.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler