131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ACAR, KARATAŞ’TAN HELALLİK İSTEDİ

22 Eylül 2018, Cumartesi 07:05

     


MHP İzmir İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde eski başkan Necat Karataş, görevini Veysel Şahin'e devretti. Törene katılan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Necat Karataş’ın 2014 yerel seçimlerinde hep yanında olduğunu belirterek helallik istedi.

Sosyal medya hesabından MHP İzmir İl Başkanlığı görevini duyuran Necat Karataş, göreve il başkan yardımcısı Veysel Şahin'in atandığını belirtmişti. MHP İzmir İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreniyle eski başkan Necat Karataş, koltuğu yeni atanan Veysel Şahin'e devretti. Törene, MHP İzmir milletvekilleri Hasan Kalyoncu ve Tamer Osmanağaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, TÜRKAV İzmir İl Başkanı Birol Demirci ve ilçe teşkilatlarından çok sayıda partili katıldı.

İl başkanlığı görevini Karataş'tan devralan Veysel Şahin, önlerinde ulaşmaları gereken çok büyük hedefler olduğunun altını çizdi. 7 yıldır il başkanlığı görevini yürüttüğünü ve il başkanlığı görevini Şahin'e devretmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Karataş da "Biz MHP'nin başarısı için İzmir'de hep beraber görev yapacağız" diye konuştu.

Acar, “Necat Karataş Hep yanımda oldu”

2014 yerel seçimlerinde kendisine sunduğu desteklerden ötürü Necat Karataş'a teşekkür eden ve helallik isteyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da "2014 yerel seçimlerinde Aliağa'dan Belediye Başkan adayı oldum. Bu süreçte necat Karataş hep yanımda oldu bir ağabey ve baba olarak öncelikle kendisinden helallik istiyorum. Bu bir bayrak değişimi. 2014 yerel seçimlerinde bir belediyemiz vardı şimdi Veysel başkanımız ile bunun sayısını artırabiliriz." ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler