131019098
29 Mart 2024, Cuma

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NECİP NASIR: “ALOSBİ'Lİ SANAYİCİLERE ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİM”

22 Eylül 2018, Cumartesi 07:06

     


Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nin (ALOSBİ) Yönetim Kurulu toplantısına katılan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, ALOSBİ'li sanayicilerin kendi özsermayeleriyle bölge içinde yapmak istedikleri baraj konusunda elinden gelen tüm desteği vereceğini söyledi.

ALOSBİ Başkan Vekili İbrahim Deniz Gündüz, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Dalan ve Nail Fatih Aracı ile AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın'ın da katıldığı toplantıda konuşan Nasır, ekonomide çarkları döndüren şirketlerin organize sanayi bölgeleri sayesinde verimliliklerini artırdıklarını ve katma değer ürettiklerini kaydederek, “Organize sanayi bölgeleri ekonominin can damarı” dedi. Yüzölçümü olarak Ege Bölgesi'nin en büyük organize sanayi bölgesi olduklarını hatırlatan ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan da, lokasyon olarak son derece avantajlı bir bölgede olduklarını ifade etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır üretim ve ekonomiye katkı sağlayan, kamu yararına çalışan organize sanayi bölgelerinin öneminin giderek arttığını kaydederek, “Bu öneme istinaden, bir milletvekili olarak sanayicinin sorunlarının çözüm noktasında her türlü çalışmayı yapacağım. ALOSBİ'li sanayicilerin kendi özsermayeleriyle bölge içinde yapmak istedikleri baraj konusunda da elimden gelen tüm desteği vereceğim. Yine bölge içinde ara elaman ihtiyacını karşılaması için istenen meslek lisesinin bir an önce hizmete açılması için de bu önemli konunun takipçisi olacağım” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler