131019098
19 Mart 2024, Salı

CHP GENÇLİĞİ ALANLARDA

22 Ekim 2015, Perşembe 11:31

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Gençlik Kolları, ilçedeki birçok farklı noktada stant kurarak broşür dağıtıp vatandaşlardan 1 Kasım’da destek istiyor.

1 Kasım’da yapılacak olan Erken Genel Seçime sayılı günler kala CHP Aliağa İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarını hızlandırdı. İlçe Gençlik Kolları Üyeleri, işlek caddelerde stant kurarak, vatandaşlara partinin seçim bildirgesini, vaatlerin yer aldığı broşürleri ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlere mesajını dağıtıyor. Önceki gün de Demokrasi Meydanı’nda stant açan CHP İlçe Gençlik Kolları dağıttıkları broşürler ile vatandaşlardan 1 Kasım’da destek istedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kayhan Aydın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlere yazdığı mektubu vatandaşlara ve Aliağa gençliğine iletmeyi amaçladıklarını, bunun yanı sıra gerçekleştirecekleri projeleri anlatan broşür ve el ilanlarını da vatandaşlara ulaştırdıklarını söyledi. İlçe Gençlik Kolları olarak bölgede yaşayan tüm vatandaşlara ulaşmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Aydın, 1 Kasım’da insanları partilerine destek olmaya ve ülkelerine sahip çıkmaya çağırdıklarını söyledi. Gençlik Kollarının önümüzdeki günlerde de ilçedeki farklı noktalarda stant kurarak partilerine destek isteyeceği belirtildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler