131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

CHP'DEN MANİFESTOYA ONAY KAMPANYASI

23 Ağustos 2016, Salı 06:41

     


CHP Aliağa Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Taksim’de okuduğu manifestoya destek için imza kampanyası başlattı.

Genel Merkez'den gelen talimat doğrultusunda başlatılan 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı Taksim Manifestosu'nu onaylıyorum" imza kampanyası standı, Aliağa Demokrasi Meydanı'nda açıldı. CHP Aliağa Kadın Kolları üyeleri tarafından başlatılan kampanya ile Taksim Manifestosu'nun halka duyurulması hedefleniyor.

MANİFESTOYA DESTEK ÇAĞRISI

Yenikapı mitinginde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan 12 maddelik manifestoyu Aliağa ilçe örgütünün, açtığı stantlarda halka anlatacağını belirten CHP Aliağa Kadın Kolları Başkanı Seçil Adalet Işık, "Genel merkezimizden bize gelen talimat doğrultusunda tüm CHP Kadın Kolları örgütleriyle eş zamanlı olarak bir imza kampanyası başlattık. Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamış olduğu Taksim Manifestosu'nun toplumun daha geniş bir kesimine ulaşmasını ve desteklenmesini istedik. Türkiye'nin yaşadığı karanlık günleri hepimiz biliyoruz. Daha aydınlık, barış dolu, sınırsız, sınıfsız bir dünyanın yaratılması için genel başkanımızın açıklamalarını doğru buluyorum. Bu doğrultuda da hükümetin, bizleri yönetenlerin barış sağlayıcı tutumlarla bu kriz sürecini iyi yönetmelerini diliyorum" dedi.

KAMPANYA 1 AY SÜRECEK

Tüm Aliağalıları kampanyaya destek vermek için imza atmaya davet eden Işık, "1 ay boyunca sürecek kampanyamız için her gün demokrasi Meydanı'nda olacağız. Aynı zamanda bu süre içinde Aliağa Çarşamba ve Cumartesi günleri pazar alanında da imza stantları açarak Aliağa halkına kampanyamızı ulaştıracağız. Şakran ve Helvacı'da da pazar yerlerinde stantlar kuracağız. Bu bir demokrasi mücadelesi. Halkımızı Taksim Manifestosu'nu desteklemeye bekliyoruz" diye konuştu. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler