131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

AK PARTİ İZMİR’DE BİRLİK MESAJI VERDİ

24 Ocak 2019, Perşembe 06:40

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, kurulduğu günden bu yana AK Parti'ye hizmetlerde bulunan önceki dönemin milletvekilleri, il başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile buluştu.

AK Parti İzmir’den birlik mesajı. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği toplantıda konuşan Başkan Şengül, "İzmir, artık değişim istiyor. Bizim de en büyük hayalimiz bu. Enerjimizi birleştirerek, bu hayali hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi. Nihat Zeybekci ise, "Seçim sürecinde omuz omuza olacağız. İzmir'de destan yazacağız" diye konuştu. Konak'taki bir otelde gerçekleşen buluşmaya AK Parti İzmir Milletvekilleri Alpay Özalan, Ceyda Bölünmez Çankırı, Mahmut Atilla Kaya, Yaşar Kırkpınar ve Cemal Bekle de katıldı. Toplantıda, önceki dönemde AK Parti'de önemli görevler üstlenen deneyimli isimler de tek tek söz alarak, seçim sürecinde yapılması gereken çalışmalara ilişkin fikirlerini paylaştı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve oldukça samimi bir ortamda geçen toplantıda konuşan önceki dönem yöneticileri, "Biz, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Görevimizin başındaymışız gibi çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Seçim sürecinde hep birlikte olacağız. CHP'ye oy veren de vermeyen de belediyecilik hizmetlerinden şikayetçi. İzmir'de başarıya yakınız. Alanda gördüğümüz eksikleri de size aktaracağız" mesajını verdi.

“Ciddi potansiyelimiz var”

Başkan Şengül, şöyle devam etti: "İzmir'de çok iyi bir hava yakaladık. Ciddi potansiyelimiz var. Beraberlik içinde hareket edip, enerjimizi de birleştirerek, İzmir'de başarıya ulaşabiliriz. İzmir'de başarı, hepimizindir. Sorumluluğu da birlikte paylaşabiliriz. Büyükşehir'in yanı sıra ilçelerimizde de adaylarımız memnuniyet oluşturdu. Hep birlikte koordine olarak, ufak tefek eksikleri de giderelim. Sizler aynı zamanda bizim ilçelerimizdeki gözümüz kulağımızsınız. Sokakta CHP'den yılgınlık var. İzmir, artık değişim istiyor. Bizim de en büyük hayalimiz bu. Bu hayali hep birlikte gerçekleştireceğiz."

“İzmir destanını hep birlikte yazacağız”

İzmir'in her metrekaresine dokunan bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyleyen Nihat Zeybekci ise, "Belediye başkan adayı olarak 30 ilçenin tamamında ana caddelerde yürümedik hiçbir yer bırakmayacağız. Gümbür gümbür değil, kendi tabirimizle bereketli yağmurlar gibi çisil çisil bir çalışma yapacağız. Seçim çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. İzmir'de hiç kimseden olumsuz bir hareket görmedim. Bizi nezaketle karşılıyorlar. Seçim sürecinde de olumlu tepkiler artarak devam edecek. Bu sefer İzmir'de iyi bir sonuç alacağız. Partimizin kurulduğu günden bu yana önemli görevlerde bulunan arkadaşlarımızla beraberiz. Onlarla seçim sürecinde de omuz omuza olacağız. İzmir destanını hep birlikte yazacağız. Buna yürekten inanıyorum" dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler