131019098
29 Mart 2024, Cuma

AK PARTİ İLÇE KONGRESİ 31 MART’TA

24 Şubat 2018, Cumartesi 06:08

     


Ak Parti’de ilçe kongre tarihleri belli oldu. Aliağa İlçe Teşkilatı’nın 31 Mart 2018 tarihinde gerçekleştireceği kongre için İlçe Başkanı Akbulut “Çalışmalarımıza başladık. Herkese hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Aydın Şengül, 3 Mart’ta başlayacak olan kongreler öncesi ilçelere yönelik çalışmalara başladıklarını duyurdu. İlçe kongrelerinin başlangıç tarihini duyuran Şengül, başkan değişikliği yapılacak ilçelerde ortaya çıkan yeni isimlerle ilgili ön araştırma yaptıklarını belirtti. Bir hafta içinde hangi ilçelerin başkanının değişip değişmeyeceğinin netleşeceğini dile getiren Şengül, kongrelerin Mart ayının 3’ünde başlayacağını ve 31’inde tamamlanacağını söyledi. Şengül, il kongresini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın uygunluğuna göre 15 ya da 22 Nisan’da yapmayı planladıklarını açıkladı.

Aliağa İlçe Teşkilatı için 31 Mart’a karar verildi.

3 ile 31 Mart tarihleri arasında yapılacak ilçe kongre tarihlerinin açıklanmasının ardından Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı’nın da 31 Mart 2018 günü kongresini gerçekleştireceği öğrenildi. Kongre öncesi planlamalarını sürdürdüklerini söyleyen Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut; “İlçe kongremiz için 31 Mart’ı belirledik. Yer ve adaylıklarla ilgili çalışmalarımız önümüzdeki hafta belli olacaktır. Kongremizin tüm Aliağa için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler