131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

NALBANTOĞLU’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

24 Mart 2015, Salı 09:31

     


CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Selma Nalbantoğlu dün gazetemizi ziyaret etti. Aday adaylığı sürecine ilişkin çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Nalbantoğlu, “İzmir’i mahalleleri ve köyleriyle gayet iyi tanıdığıma; milletvekili seçilmem halinde sokağın sorunlarını anlayıp doğru biçimde takip edebileceğime ve meclise taşıyabileceğime inanıyorum” dedi.

“Partimin ülkeme sunduğu gelecek tasarımı olan program vizyonunu, parlamentoda ve kamuoyunda daha dinlenebilir kılmak için aday oldum” diyen Nalbantoğlu, CHP’nin ülkemize sunduğu gelecek tasarımından bahsederek, bu gelecek tasarımının toplumda daha güvenilir ve benimsenebilir kılınması için gerekli olan siyasi çabalara katkı sağlamak istediğini belirtti.

Selma Nalbantoğlu Kimdir?

Lise öğrenimini İzmir Kız Lisesi’nde tamamladı. Ege Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1979 yılında iş hayatına YSE Aydın Bölge Müdürlüğü’nde başladı. 2000 yılının Ocak ayında emekli oldu ve 10 Şubat 2000’de Cumhuriyet Halk Partisi Bornova İlçe Yönetimine üye oldu. Kadın Kollarının çalışmalarına katılarak aktif siyaset hayatına başladı. 2002 Yılı İlçe Yönetim Kurulu’na seçildi ve aynı dönem boyunca Kadın Kolundan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2004 Yılı Yerel Seçimleri hazırlığında seçim çalışmalarında aktif görev alarak, Bornova Belediye Başkan Adayı ve İlçe Örgütünün seçim bildirgelerinin hazırlanması çalışmalarını yürüttü. Bu seçimlerde Bornova Belediye Meclis Üyesi seçildi. 2008 Yılında CHP Bornova İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atandı. 1985–1995 arasında İMO Danışma Kurulu Üyeliği yapmış olup; halen Afet Komisyonu üyeliği ve İMO-VALİLİK Deprem Sonrası Hasar Tespit Çalışmaları Üyeliği (Eğitimli-Gönüllü) görevlerini sürdürmektedir. (Emel Oturak)







 
Son Eklenen Haberler