131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

CHP’DE DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

25 Eylül 2017, Pazartesi 07:20

     


CHP Aliağa İlçe Başkanlığında başlayan kongre süreci kapsamında merkez mahallelerin delege seçimleri Cumartesi günü yapıldı. 3 bin parti üyesi, kongre delegelerini belirlemek için oy kullandı.

Köy ve mahallelerdeki delege seçimleriyle kurultay sürecinin başladığı CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda merkez ilçelerin delege seçimleri de Cumartesi günü gerçekleştirildi. Mevcut İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Özcan Durmaz’ın desteklediği beyaz liste ile diğer Başkan Adayı Sabahattin Yeşiltepe’nin desteklediği mavi liste olmak üzere İki listenin yarıştığı delege seçimleri 10.00-19.00 saatleri arasında Aşıklar Yolu Caddesi’nde bulunan Eski EDEM Dondurma Salonu’nda gerçekleştirildi. 3 bin parti üyesi, Aliağa ilçe merkezinde bulunan Atatürk Mahallesi, Kazım Dirik Mahallesi, Kültür Mahallesi, Siteler Mahallesi, Yalı Mahallesi, Yeni Mahalle ve Kurtuluş Mahallesinin kongre delegesi ile parti içi önseçim delegesini belirlemek üzere sandık başına giderek oy kullandı.

DURMAZ, “DEMOKRASİ ŞÖLENİNE YOĞUN KATILIM BİZİ OLDUKÇA MUTLU ETTİ”

Delege seçimlerinde Aliağa’nın 7 merkez mahallesi için 7 adet sandık kuruldu. Saat 10.00’da başlayan seçimlere parti üyeleri sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğun katılım gösterdi. Beyaz liste ile seçime katılan CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, yoğun katılımın sevindirici olduğunu belirterek, “Oy kullanma işlemi sabah saatlerinden itibaren yoğun bir katılımla gerçekleşti. Partililerimiz güçlü bir katılımla oy kullanmaya geldiler. Bu demokrasi şölenine yoğun katılım bizi oldukça mutlu etti. Bizim partimizin diğer siyasi partilerden ayrılan yanı budur, parti içi demokrasiye çok fazla önem verir. Partimizin kendi içindeki demokrasi yarışına katkıda bulunan, gelip oy kullanan tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Partimizin farkını ortaya koyan bu yarışın da partililerimiz tarafından güçlü bir şekilde değerlendirilmesinden memnunum.” dedi.

YEŞİLTEPE, “PARTİMİZ KAZANSIN”

Mavi liste ile seçime giren bir diğer CHP İlçe Başkan Adayı Sabahattin Yeşiltepe ise, “Bugün CHP’nin delege seçimi var. Yani değişimin başlangıcı olan ilk adım atıldı. Beyaz ve Mavi liste olmak üzere iki adayız. Bu bir yarıştır. Ben bu yarışta partimizin kazanmasını, barışın ve huzurun gelmesini istiyorum. Delege seçimine katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler