131019098
28 Mart 2024, Perşembe

EROL GÜNGÖR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

25 Eylül 2018, Salı 07:11

     


İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Aliağa Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Erol Güngör, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Aliağa Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Erol Güngör, CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Güngör’ün aday adaylığı açıklamasına çok sayıda partili katıldı. Basın açıklamasında ilk konuşmayı yapan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, yerel seçimlerin Aliağa’daki en iddialı partisinin CHP olduğunu söyledi.

Durmaz, “Muhalefet partileri avucunu yalayacak”

2014 yılında yaşadıkları büyük sıkıntı ve dağılmadan sonra partilerini adım adım birleştirdiklerini kaydeden Durmaz, “Bugün burada Belediye Meclis Üyemiz Erol Güngör, aday adaylığını açıklayacak. Hiç kuşku yok ki partimizde yeni aday adayları çıkacaktır. Bu, CHP’nin diğer partilere göre farkıdır. CHP’de adaylar kendi istekleri ile ortaya çıkarlar. Emir ve talimatla ortaya çıkmazlar. Bizim daha önce yaşadığımız yol kazalarının bir benzerinin bu seçimlerde de olacağını uman muhalefet partileri avuçlarını yalayacaklardır. CHP kimsenin kumpasa düşüremeyeceği şekilde güçlü biçimde bir aradadır.” diye konuştu.

Güngör, “Halkımızla birlikte Aliağa’mızı yönetmeye talibiz”

Durmaz’ın ardından kürsüye gelen Erol Güngör, partilileri selamlayarak başladığı konuşmasında, Aliağa’nın iyi yönetilmediğinin herkes tarafından bilindiğini söyledi. Bugün Aliağa Belediyesi’nin borç batağına saplanmış durumda olduğunu kaydeden Güngör, “Belediyenin şuan için kesinleşmiş 86 milyon TL, kesinleşmemiş borcu ile birlikte 150 milyon TL civarında borcu bulunmaktadır. Aliağa, tarihinin hiçbir döneminde bu kadar borca saplanmamıştı. Mevcut yönetim hala buna aldırış etmeden, har vurup harman savurmaktadır. Aliağa’mızı, hiçbir Cumhuriyet Halk Partili bu kadar borç batağına sokamazdı. Aliağalının olan bir malı haraç mezat satmazdı, satamazdı. Bizler, CHP olarak bir kitle partisiyiz. Sosyal belediyecilik anlayışını tekrar Aliağa’ya getirip, halkımızla birlikte Aliağa’mızı yönetmeye talibiz. Önümüzdeki süreçte Aliağa’da, halkımızla birlikte iktidarı geri alacağımızdan eminiz.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler