131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

AK PARTİ DE BÖLGEDEN VEKİL İSTİYOR

26 Nisan 2018, Perşembe 06:35

     


Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, bölgenin sadece sanayi açısından değil, turizm ve tarım konusunda da önem taşıdığını ifade ederek, bölge halkıyla aynı havayı solumuş bir milletvekilinin mutlaka çıkarılması gerektiğini vurguladı.

24 Haziran erken genel seçimlerinde Aliağa’dan ve bölgeden milletvekili çıkarmak üzere Aliağa Ekspres’in başlattığı kampanyaya bir destek de Ak parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın’dan geldi. Bakırçay bölgesinden geçen dönemlerde milletvekili çıkmamasını büyük eksiklik olarak tanımlayan Sayın “Aliağa gibi ülke ekonomisinin lokomotifi olan bir ilçenin yıllardır TBMM’de temsil edilmiyor olması bize göre talihsizliktir. Nüfus olarak 100 bin’i aşan, sanayi devlerine ev sahipliği yapan bir ilçenin mutlaka Ankara’da bir vekilinin olması lazım.” şeklinde konuştu.

“ALİAĞADA YAŞAYAN HERKES İÇİN İYİ OLACAKTIR”

İlçenin hızla büyüyen yapısının, aşılması gereken pek çok sorunu da beraberinde getirdiğini ifade eden Kazım Sayın “Planlaması büyüme hızıyla orantılı olmadığı için Aliağa’mız ulaşımdan eğitime, alt yapıdan barınmaya kadar pek çok konuda maalesef sınıfta kalmıştır. Bölge milletvekillerimiz tabii ki ilçemiz için yapılması gerekenlere önem vermektedir. Ancak, ilçemizi iyi tanıyan ve halkın önceliklerini iyi bilen bir temsilcinin seçilmesi hem bizler için, hem de Aliağa’da yaşayan herkes için daha iyi olacaktır.” dedi.

“BÖLGEDEN ADAY ÇIKACAĞINDAN ŞÜPHEM YOKTUR”

Sadece ekonomi değil, tarım ve turizm açısından da Kuzey İzmir’in ülke için önemine değinen Ak Parti Aliağa İlçe başkanı Kazım Sayın “Aliağa ülke ekonomisi için ne kadar önemliyse, Kuzey İzmir aksında bulunan diğer ilçelerimiz de turizm ve tarım açısından önemli bölgelerimizdir. Bakırçay havzasında halkla birlikte yaşamış, aynı havayı teneffüs etmiş, sorunlar ve nasıl çözülebiceği hakkında kafa yormuş vekil adaylarımızın çıkacağından şüphem yoktur. Bu sadece bizim partimiz değil, diğer partilerin de üstünde durması gereken bir konudur. Bölgeden çıkacak her aday için, biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” diye konuştu.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler