131019098
16 Nisan 2024, Salı

AK PARTİ’DE ADAYLAR 1 OCAK’A KADAR NETLEŞECEK

26 Ekim 2018, Cuma 06:36

     


AK Parti İzmir İl teşkilatında, yerel seçim öncesindeki çalışmaların detaylı olarak ele alındığı ve ilçelerle ilgili de istişarede bulunulduğu Özdere’deki kamp sona erdi. Kamp sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, partinin adaylarını 1 Ocak'a kadar netleştireceklerini belirtti.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Özdere'de gerçekleştirilen yerel seçimlere hazırlık kampı sona erdi. Düzenlenen kampa AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’ün yanı sıra, il başkan yardımcıları, partinin yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri de olmak üzere çok sayıda partili katıldı. Kampta AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın da yer aldı. AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin ilçe başkanları ve belediye başkanları tek tek bir araya gelerek, durum değerlendirmesinde bulundu. Kampta, İl başkan yardımcıları da sorumlu oldukları birimlerle ilgili faaliyetler hakkında partilileri bilgilendirdi.

“Başvuru yapılmasını beklemeyeceğiz”

Kamp sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, kamptaki çalışmaların sonuçlarını pazar günü yapacakları il danışma kurulu toplantısında teşkilatla paylaşacaklarını söyledi. İlçe teşkilatları ile ilgili mevcut durumdan çok memnunum olduğunu ifade eden Aydın Şengül, “1 Ocak'a kadar adaylarımızı netleştirip tam olarak hazır bir şekilde sahaya çıkmak istiyoruz. Stratejimizi de netleştirip parti olarak potansiyelimizi ortaya koyacağız. Hedefimiz, Aralık ayının sonuna kadar adaylarımızı belirlemek. Kasım ayının sonuna kadar da tüm ilçelerde meclis üyeleri ile ilgili çalışma yapılacak. Başvuru yapılmasını beklemeyeceğiz. Her ilçede bir mahalle temsilcisi seçilecek yerden meclis üyesi adayı olacak. Gençlerden ve kadın kolları üyelerimizden arkadaşlarımız da bulunacak.” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler