131019098
19 Nisan 2024, Cuma

CHP’NİN YENİ İLÇE BAŞKANI GÜLSEN CİRİT

26 Ekim 2018, Cuma 06:30

     


CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz'ın, Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmesinin ardından yerine gelecek isim netleşti. Gülsen Cirit, CHP Aliağa İlçe Başkanlığı görevine atandı.

CHP’nin İzmir teşkilatlarında belediye başkan aday adaylığı için parti ilçe başkanlarının istifalarının ardından, boşalan koltuklara gelecek isimler netleşiyor. Genel Merkez tarafından gönderilen genelge doğrultusunda belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği düşünen parti yöneticileri istifalarını sunarken, yerlerine gelecek isimler de belli olmaya başladı.

İzmir’de istifa eden ve aday adaylığı sürecine giren 12 ilçe başkanından Menderes, Torbalı ve Aliağa’da Genel Merkez ile CHP İl Başkanlığı’nın onayıyla yeni başkanlar belli oldu. Bu kapsamda, Menderes’te Turgay Güler, Torbalı’da Erol Günaydın, Aliağa’da da Gülsen Cirit CHP İlçe Başkanlığı koltuğuna oturdu. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde partisinin il başkanlığına istifasını vererek Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamıştı. Durmaz’ın yerine vekaleten Namık Kaçar İlçe Başkanı olarak belirlenmişti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler