131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

CHP ALİAĞA'DAN KINAMAYA DESTEK

27 Ağustos 2016, Cumartesi 06:57

     


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Artvin'de yapılan terör saldırısını kınamak için İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasına, Aliağa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü'nden de destek geldi.

CHP İzmir Örgütü, İzmir milletvekilleri; Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu' na Artvin'de yapılan terör saldırısını kınamak için basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısına Özcan Durmaz yönetimindeki Aliağa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü'de katılarak tepkisini dile getirdi..Basın açıklaması partililerin yoğun ilgisi üzerine İl Başkanlığı toplantı salonu yerine binanın önünde yapıldı. Yapılan basın açıklamasına CHP İzmir Milletvekilleri, diğer ilçe örgütleri ve Chp'li Belediye Başkanları'da katıldı.

"Korkmuyoruz, Yılmıyoruz, Sinmiyoruz"

Chp Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz Aliağa'dan bir ekip ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Binası önünde yapılan basın açıklamasına katıldıklarını ve yapılan basın açıklamasında İl Başkalarına," "Korkmuyoruz, Yılmıyoruz, Sinmiyoruz" sloganlarıyla eşlik ettiklerini belirtti. (ERKUT SERT) 







 
Son Eklenen Haberler