131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

AK PARTİLİ KADINLAR YEMEKTE BULUŞTU

28 Nisan 2016, Perşembe 06:32

     


AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğinde 6 ilçenin Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya geldi. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut yemekte yaptığı konuşmada, “2019’daki seçimleri kadın kollarımızın da desteğiyle kazanıp, Aliağa’yı Serkan Acar zulmünden kurtaracağız” dedi.

Aliağa, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Bergama ve Foça Kadın Kolları’nı buluşturan Erşan Park’taki yemeğe, ilçelerin kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve Ak Parti Menemen İlçe Başkanı Mithat Çetin katıldı. Her ay farklı bir yerde düzenlenen istişare toplantılarıyla, ilçeler arası Kadın Kolları koordinasyonunu sağlamayı amaçladıklarını dile getiren AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Özlem Keleşoğlu, “Bu tip organizasyonların faydasını çok gördük. Birlikten kuvvet, ayrılıktan sıkıntı doğar. Diğer ilçelerdeki çalışma arkadaşlarımızı Aliağa’da ağırlamaktan mutluluk duyduk” şeklinde konuştu.

AKBULUT, “ALİAĞA’YI SERKAN ACAR ZULMÜNDEN KURTARACAĞIZ”

Konuşmasında Aliağa’nın Türkiye ve İzmir’deki en önemli ilçelerden biri olduğuna dikkat çeken Akbulut, “Ağır sanayinin olduğu, Türkiye’deki demir çelik ihtiyacının yüzde 40’a yakınını karşılayan bir noktadayız. Aliağa’da seçimleri kazanmak Bakırçay Bölgesi ve İzmir adına çok önemli. O yüzden 2014’te çok az farklarla kaçırdığımız seçimleri 2019’da kadın kollarımızla birlikte kazanıp, Aliağa’yı Serkan Acar zulmünden kurtaracağız. Aliağa, Bakırçay Havzası’ndaki çevre ilçelerin de umudu olmuş durumda” dedi.

“KADINLARSIZ SİYASET ÇOK EKSİK KALIRDI”

Toplantıda konuşan Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, “Siz kadınlarımız bizim annelerimiz, eşlerimiz ve kardeşlerimiz olarak bu davanın en cefakâr insanlarısınız. AK Parti’nin yaklaşık 14 yıllık başarısında kadınların etkisi yüzde 50’nin üzerindedir. Kadınlarımız üye güncellemelerinde, seçim çalışmalarında kapıları çalıp evlere girebiliyor. Bunun yanında hem ev hanımı, hem çalışan insanlar olarak siz kadınlarımızın yükü bizlerden ağır. O yüzden çalışmalarınız çok kıymetli. Bunun için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Osman Gazi’yi, Atatürk’ü, Hz. Muhammed’i doğuran sizlersiniz. Annelerin yeri bizim için çok başka. Kurucu liderimiz Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi kadınlarsız siyaset çok eksik kalırdı. Kadın kollarımız Aliağa’da çok büyük özveriyle çalışıyorlar. Çocukları partide büyüyor. Bunlar unutulacak fedakârlıklar değil, bunun için de hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

ÇETİN, “CHP VE MHP’YE HİZMETİN NASIL YAPILACAĞINI GÖSTERECEĞİZ”

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Mithat Çetin ise muhalefete yüklendiği konuşmasında, “Siyasi makamlar gelir geçer. Değişmeyen tek şey insanın onurudur. AK Parti’deki gerek bayanlar gerekse erkeklerin hepsi tüm terbiyeleri ve onuruyla hiçbir beklentileri olmadan ülkesinin menfaati için koşturan insanlar. Siz kadınlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Özverili çalışmalarınız sayesinde önümüzdeki seçimlerde başarı sağlayarak CHP ve MHP’ye hizmetin nasıl yapılacağını göstereceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Aliağa ve Menemen İlçe Başkanlıkları tarafından İlçe Kadın Kolları Başkanlarına hediye takdimi yapıldı. İlçe Başkanları Yaşar Akbulut ve Mithat Çetin hediyelerini verdiği Kadın Kolları Başkanlıklarına çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

(EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler