131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

Tayfun Ar seçimle başkan

28 Haziran 2022, Salı 07:11

     


Memleket Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı 1.Olağan Genel Kurulu’nu hafta sonu gerçekleştirdi. Genel kurulda mevcut Başkan Tayfun Ar seçilerek göreve geldi.

Memleket Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı hafta sonunu 1. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Genel Kurula Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Memleket Partisi Aliağa İlçe Kurucu Başkanı ve İl Yöneticisi Mustafa Arıcı, Memleket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Tayfun Ar, partinin İzmir il yöneticileri ve partililer katılım gösterdi. Genel kurul saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra divan seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz seçildi.

Cüneyt Oğuz, “Hiperenflasyon yaşayan bir ülke konumuna geldik”

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, genel kurulda yaptığı konuşmada “Ülkemiz son dönemde değil uzunca bir süredir uçurumun eşiğine doğru sürüklenmekte. Ekonomik olarak yaşadığımız sıkıntıları son üç ayda daha fazla hissetmeye başladık. Ülkemizde önceden zengin aileler, fakir aileler, birde orta gelir durumunda dahil aileler vardı. Ama son üç aydır ‘Halim vaktim iyi’ diyen biriyle karşılamadım. Hemen hemen her gün yediğimiz temel gıda maddelerine bile zamlar geliyor. Bu durum maalesef sabit gelirlimizi yani işçi, memur ve emeklilerimizi zor duruma sürüklüyor. Esnafımız son dönemde mal satma konusunda bile çekinceme yaşar oldu. Çünkü sattığı malı tekrar yerine koyamayacağı endişesini yaşıyor. Artık hiperenflasyon yaşayan bir ülke konumuna geldik. Bütün bu sıkıntıların sebebi yirmi yıldır süren tek adam iktidarıdır. Geçen yirmi yıl boyunca muhalefette bulunduk. Ama muhalefetteki görevimizi yapabileceğimiz bir mecraya karar verdikten sonra Memleket Partisi’ni kurduk. 29 Haziran günü Genel Başkanımız Muharrem İnce’yi ilimizde misafir edeceğiz. Katılımlarınızı bekliyoruz. Kongremiz hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Mustafa Arıcı, “Ülkemiz yanıyor”

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz’un konuşmasının ardından Denetim Raporu ve Faaliyet Raporu okunup oylandı. Ardından tüzük gereği kapanışın sonrasında yapılan dilek ve temenniler bölümü oy birliği ile öne alındı. Burada Memleket Partisi Aliağa İlçe Kurucu Başkanı ve İl Yöneticisi Mustafa Arıcı söz aldı. Arıcı, “Ülkemizde başlatılan Memleket Hareketine ben de kendi irademle, ülkemizin iyi yönetilmediği düşüncesiyle, hem iktidara hem muhalefete karşı duruş sergilemek için katıldım. Ülkemiz yanıyor. Ülkemizin Cumhurbaşkanı ben ekonomistim diyor. Eğer iyi bir ekonomist ülkeyi bu duruma getirdiyse gerisini düşünemiyorum. Aliağa İlçe Teşkilatının kurulması esnasında sevgili kardeşim Tayfun Ar ile yola çıktık. Elimizden geldiği kadarıyla bu noktaya getirmeye çalıştık. Bugün de övünerek söylüyorum ki iyi bir yönetim anlayışıyla iki yıla yakın bir zamandır bu yönetimi oluşturduk. Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Tayfun Ar’ın yönetimi

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Tek adaylı yapılan seçimde Tayfun Ar Memleket Partisi Aliağa İlçe Başkanı seçildi. Başkan Ar’ın yönetiminde; Ebru Boğa, Ebru Önal, Hülya Kılınç, Nevin Erişkan, Cahit Aşıcı, Rafet Uzunok, Hakkı Şenoğlu, İbrahim Kahraman, Alp Arıcı, Erdinç Karpuzcu, Oktay Kaya, Ahmet Özcan, Hasan Özcan, Ozan Ürüncü, Tugay Çetin ve Hasan Doğrusoy yer aldı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler