131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

SAYAN 2. KEZ ALİAĞA'DA

29 Nisan 2015, Çarşamba 09:37

     


AK Parti İzmir 2. Bölge 7. Sıra milletvekili adayı Savcı Sayan, seçim çalışmaları kapsamında Aliağa’yı 2. kez ziyaret etti.

Sayan ilk olarak, Adalet ve Kalkınma Partisi Aliağa İlçe Teşkilat Merkezi'nde partililer ile bir araya geldi. Sayan'ın ziyaretinde, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Aliağa Belediyesi Meclis üyeleri, parti kadın ve gençlik kolları, parti üyeleri ile vatandaşlar da hazır bulundu.

İlçe Teşkilat Merkezi Toplantı Salonu'nda konuşan Sayan, 2015 genel seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: ''Bugüne kadar Türkiye'ye zarar vermek isteyenlerin belki de son oyunudur. Nitekim bu süreçte, 17-25 Aralık, Gezi Olayları, MİT Krizi, 30 Mart Seçimleri, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi ve bunun gibi olayların yaşanması Türkiye'ye zarar vermek isteyen bir takım çevrelerin yarattığı durumlardı. Ancak bu olayların hiç birinde başarılı olamayan çevreler, önümüzdeki seçimlerde de başarılı olamayacaklar.''

Konuşmasına bazı gazetelerin eski tarihlerde yayınlanan haberleri göstererek devam eden Sayan, bazı medya gruplarının kamuoyunu yanlış bilgilendirmelerde bulunduğunu, özellikle de bir medya grubuna ait gazetelerde hükümet hedef alınarak hareket edildiğini iddia etti.

Konuşmasının ardından Aliağa Belediyesi AK Parti Meclis Üyelerinden Mehmet Yeşil ve bir kaç partili ile birlikte Aliağa Esnafını ziyarette bulunan Sayan, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm arama noktasında konuların takibini sürdüreceğini bildirdi. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler