131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

KILIÇDAROĞLU ‘ÜZÜM’ İÇİN GELDİ

29 Eylül 2017, Cuma 06:42

     


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Üzüm Mitingi ve Çalıştayı için Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ne geldi. Kılıçdaroğlu’nun programına CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve ilçedeki partililer de katılım gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üzüm üreticisiyle bir araya gelip sorunlarını dinlemek ve partisinin bu yöndeki politikalarını anlatmak için Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ne geldi. Kılıçdaroğlu, Atatürk'ü İzmir ve Alaşehir'de 4 kez gören 104 yaşındaki Ayşe Şencan'ı ziyaret etti. Şencan'ın elini öpen Kılıçdaroğlu, bir sürede sohbet etti, ikram ettiği üzümlerden yedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra da aynı yerdeki bağa girip üzüm kesti. Üreticiden bu yılla ilgili ürettikleri üzüm hakkında bilgi aldı.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve Aliağa’daki partililerin de eşlik ettiği Kılıçdaroğlu daha sonra TARİŞ'e geçti. Kılıçdaroğlu, TARİŞ Entegre Üzüm İşletme Müdürlüğü'nü gezdi. Burada yöneticilerden bilgi alan Kılıçdaroğlu, daha sonra yemeğe geçti, burada kadın işçilerle aynı masada yemek yiyip onlarla sohbet edip çalışma şartlarını öğrendi. Kılıçdaroğlu, TARİŞ’i ziyaretinin ardından üzüm çalıştayına katılacak. Alaşehir Cumhuriyet Meydanında 'Alaşehir Üzüm Mitingi'ni gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, buradan da CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun oğlunun İzmir'deki sünnet törenine de katıldı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler