131019098
19 Mart 2024, Salı

TEMEL KARAMOLLAOĞLU GELİYOR

29 Ekim 2020, Perşembe 06:18

     


Saadet Partisi'nde İzmir İl Kongresi heyecanı başladı. Kongre dolayısıyla Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç açıklamada bulundu. Koç, kongreye genel başkan Temel Karamollaoğlu’nun da katılacağını söyledi.

Saadet Partisi İzmir’de kongre heyecanı yaşanıyor. İl Kongresi, 1 Kasım Pazar günü, Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde saat 11’de başlayacak. Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, partilerinin İzmir il kongresini 1 Kasım'da "Yaşanabilir bir Türkiye için el ele hep birlikte" sloganı ile düzenleyeceklerini bildirdi. Erduran, yaptığı açıklamada, donanımlı ve dinamik bir ekip kurmayı amaçladıklarını bu amaçla, 30 ilçenin 26'sında kongrenin tamamlandığı ve 10 ilçe başkanının yenilendiğini belirtti.

“İzmir’e yakışır güzel bir kongre yaşamayı bekliyoruz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, “Yaşanabilir bir Türkiye için el ele, hep birlikte” sloganı ile yapılacak olan kongremizin heyecanını yaşıyoruz. İlçelerimizde gerçekleştirilen kongre süreçlerimiz büyük oranda tamamlandı. Tüm ilçe kongrelerimiz uzlaşma içerisinde yapıldı. Şimdi de gerçekleştireceğimiz il kongresi ile donanımlı ve dinamik bir ekiple çalışmalarımıza hız vereceğiz. Hedefimiz, milletimizin değer ölçülerini ve dünya görüşünü esas alan Milli Görüş çizgisinde en güzel ve aktif çalışmaları ortaya koyacak bir yönetim kurulu oluşturmaktır. Güçlü ve refah içinde bir Türkiye hedefi yolunda el ele vermek ve çözüm üreten yapıyı oluşturmaktır. Türkiye’nin yaşadığı tabloyu uzun uzun gözler önüne sermeye gerek yok. Ülkemiz başta ekonomik yapı olmak üzere dış ve iç politikada, toplumsal yapımızda ciddi sıkıntılar ve tahribatlar ile karşı karşıyadır. Amacımız ve hedefimiz, ülkemizin kalkınmasını sağlamak, halkın refah düzeyini artırmaktır. Gerçek demokrasiyi, en geniş anlamda insan hak ve hürriyetlerini sağlamaktır. Ülke olarak komşularımızla ve bölgemizde güven ve istikrarı temin etmektir. İl Kongremiz, 1 Kasım Pazar günü, Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde saat 11’de başlayacak. Kongremize, Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu katılacak. Covid-19 salgınına karşı çok dikkatli davranılacak olan kongremizde her türlü önlem alınmıştır. İl Teşkilatımız kongre hazırlıklarını büyük bir titizlikle ve özenle yürütmektedir. İzmir’e yakışır güzel bir kongre yaşamayı bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler