131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

BAĞIMSIZ ADAY KEMAL AKÇA, ALİAĞA'YI ZİYARET ETTİ

30 Mart 2015, Pazartesi 10:58

     


İzmir 2.Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Kemal Akça, Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Aliağa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AKÇA, ''TOPRAKLARIMIZI PARSEL PARSEL KORUYACAĞIZ''

HEPAR Aliağa İlçe Başkanlık binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kemal Akça, ''Vatanseverleri, Atatürkçüleri, Cumhuriyet ve bayrak sevdalılarını mecliste temsil etmek için bağımsız adaylarla birlikte Sayın Osman Pamukoğlu liderliğinde bu kutlu yola çıktık. Kutsal değerlerimizi, topraklarımızı, işçilerimiz ve çiftçilerimizle beraber parsel parsel koruyacağız. Halkımız evlatlarının geleceği için, herkesin yüreği ile karar vermesini istiyorum'' diye konuştu.

ÜNAL ÖZER, ''2015 GENEL SEÇİMLERİ ÖNEMLİ DEĞİL, HAYATİDİR''

HEPAR Aliağa İlçe Başkanı Ünal Özer de Akça'ya çıktığı bu yolda başarılar dileyerek, ''Bu yoğun dönemde devletten tek kuruş seçim yardımı almayan partimizin bağımsız adayları, desteklerinizi beklemektedir. 2015 Genel Seçimleri önemli değil, hayatidir'' diyerek sözlerini noktaladı.

Son olarak parti yöneticileri ile birlikte Demokrasi Meydanı'nda hatıra pozu veren Kemal Akça, Aliağa'dan ayrıldı. Ayrıca seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren HEPAR Aliağa İlçe Başkanlığı yöneticileri ve Parti Gençlik Kolları, broşür çalışmaları ve stand çalışmaları da gerçekleştireceklerini duyurdu. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler