131019098
19 Mart 2024, Salı

CHP İLÇE KOORDİNATÖRÜ GÜMRÜKÇÜ OLDU

30 Kasım 2016, Çarşamba 06:58

     


Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, ilçe koordinatörlüklerinde değişikliğe gitti. İl Başkanı Asuman Ali Güven'in göreve gelmesinden sonra yapılan değişiklikler sonucunda Aliağa Koordinatörlüğüne İl Başkan Yardımcısı Utku Gümrükçü atandı. Gümrükçü, Aliağa İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği hemen tüm etkinliklere katılım gösteren ve destekveren, Aliağalı CHP’lilerin yakından tanıdığı bir isim. CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İl Sekreteri Bürgül Değirmenci, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dilek Bilgin ve Gençlik Eğitim Politikaları Sorumlusu Ezgi Işık ilçe koordinatörlüğü görevinde bulunmayacak. Ednan Arslan, Metin Güler ve Aygül Tokgözlü ise 2'şer ilçenin sorumluğunu yürütmeye devam edecek.

İLÇE KOORDİNATÖRLERİ

İl yöneticileri ve sorumlu oldukları ilçeler şu şekilde belirlendi: "Aliağa - Utku Gümrükçü, Balçova - Aytül Tokgözlü, Bayındır - Niyazi Arslan, Bayraklı - Şirin Akgül, Bergama - Salih Özçiftçi, Beydağ - Murat Öğüt, Bornova - Hatice Tatlı, Buca - Pınar Çırçır, Çeşme - Metin Güler, Çiğli - Alper Yücel, Dikili - Ali Çalışkan, Foça - Serpil Yıldırım, Gaziemir - Çetin Özdemir, Güzelbahçe - Hüseyin Çimenli, Karabağlar - Ednan Arslan, Karaburun - Aygül Tokgözlü, Karşıyaka -Tuğrul Keskin, Kemalpaşa -Esin Doğan Metin, Kınık - Ömer Berk Gönençer, Kiraz - Hıdır Oğuz, Konak - İsmet Basmacı, Menderes - İsmail Yüzer, Menemen - Hasan Ali Oray, Narlıdere - Metin Güler, Ödemiş - Yücel Özen, Seferihisar - Fulya Türkelli, Selçuk - İrfan Can, Tire - Okan Karlıdağ, Torbalı - Hande Deniz Şentürk, Urla - Ednan Arslan"

SELİM UTKU GÜMRÜKÇÜ KİMDİR?

Gümrükçü; 1981 yılında Öğretmen bir ailenin çocuğu olarak İzmir’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Bergama da bitirdi. Üniversite hayatına 1998 yılında Dokuz Eylül İnşaat Mühendisliğini kazanarak başladı. Üniversiteyi çok iyi bir derece ile bitiren GÜMRÜKÇÜ çok iyi derecede İngilizce biliyor. Siyasete küçüklüğünden beri meyilli olan Gümrükçü, kendini hem siyasi ve hem de yaşamsal anlamda çok iyi yetiştirdi. Bu yetiştirmede en büyük pay sahibi ailesi oldu. Gümrükçü, 18 yaşındayken kendini siyasettin içinde buldu. Siyasetten dolayı özel hayatına yer vermeyen Selim Utku Gümrükçü bekar bir siyasetçi olarak, Siyaset kariyeri;

1999 CHP Çiğli Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri

2000-2002 CHP Çiğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi

2002-2005 CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi

2005-2007 CHP Çiğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi

2007 ve ondan sonra ki yıllarda İzmir de CHP nin içinde bir çok görevlerde bulundu.

Bz Kaç Kişiyiz Derneği Genel Başkanı

Yeni Parti İzmir İl Başkanı

Atatürk Düşünce Derneğin Genel Merkez Delegeliği,

Atatürk Düşünce Derneğin Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği

Atatürk Düşünce Derneğin İlçe Yönetim Üyeliği

2007-2009 yılları arasında yapılan Teröre Lanet, Bağımsız Yargı, Laiklik, Hukukuma Dokunma, Isparta Kemalist Cumhuriyet, Ankara Cumhuriyet, İzmir Cumhuriyet mitinglerin düzenleme komitesinde yer alarak ve yöneterek görev aldı.

2011 Yılında CHP Genel Merkezin bizzat Eskişehir ve Kütahya mitinglerin düzenleme görevini üstlendi.

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler