131019098
29 Mart 2024, Cuma

KILIÇDAROĞLU GELİYOR

31 Ekim 2016, Pazartesi 06:40

     


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak olan CHP'li belediye başkanları toplantısı için İzmir'e gelecek. Toplantıya, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz da katılacak.

CHP'li belediye başkanları, 4-5 Kasım'da İzmir'de toplanacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı, Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde yapılacak toplantıda yerel yönetim politikaları, mali performanslar, geleceğin kentleri başta olmak üzere kentsel dönüşüm, altyapı, çevre, ulaşım ve kırsal kalkınma gibi konular ele alınacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kırsal kalkınma konusunda sunum gerçekleştirecek. Toplantıya, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz da katılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, toplantının ardından Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin tesis açılışlarına da katılması bekleniyor. Kılıçdaroğlu'nun iki gün sürecek belediye başkanları toplantısının dışında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca'da tamamladığı Sosyal Yaşam Kampüsü, Halkapınar'da restore edilen ve bir dönem DGM binası olarak da kullanılan tarihi un fabrikasında hizmet verecek Meslek Fabrikası (Kent Koleji), Narlıdere Belediyesi Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi ile Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi'ni açması bekleniyor.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler