131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞASPOR FK YARA SARDI

1 Mart 2022, Salı 06:09

     


Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çiğli Belediyespor’a mağlup olarak liderliği kaybeden Aliağaspor FK evinde Manisa Sanayi Spor’u 1-0 yenerek zirve takibini sürdürdü.

Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 13.Haftasında Manisa Sanayi Spor’u konuk eden Aliağaspor FK, rakibini 1-0 mağlup etti. Üç puanı tek golle alan sarı siyahlılar puanını 30’a yükseltti. Mücadelenin 24.Dakikasında ceza alanı içerisine yapılan ortada Barış Tenşi’nin yaptığı kafa vuruşu rakibi Melih Egeli’nin de sırtına çarparak ağlarla buluştu. (1-0) Bu gol ilk yarının da sonucunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımın yaptığı ataklardan gol sesi çıkmayınca Aliağaspor FK, sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. Aliağaspor FK, bu sonuçla grupta 30 puanla ikinci, Manisa Sanayi Spor 21 puanla dördüncü sıradaki yerini korudu.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı, “Oyuna çok iyi başlayamadık. İkinci yarıda mücadelemiz daha iyiydi. Manisa Sanayi Spor, BAL liginin güçlü takımlarından. Kazanmamız gerekiyordu. Alınan üç puan sevindirici. Bu lig normal seyrinde devam ettiğinde biz bu gruptan çıkacağız. Tribüne gelerek bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Biz şampiyon olacağız” dedi.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler