131019098
29 Mart 2024, Cuma

MİNİK ŞAMPİYONDAN BİR BAŞARI DAHA

1 Eylül 2016, Perşembe 06:40

     


Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Karate Turnuvası’na 10 ilden yaklaşık 700 sporcu katıldı. Foça Reha Midilli İlkokulu 2. sınıf öğrencisi ve T. Erol Fight Club Aliağa sporcusu Kaan Yüksel (7) turnuvada 2009 Doğumlu Minik Bay Kumite 30 Kg. dalında birinci olarak altın madalya aldı.

İller arası 30 Ağustos Zafer Kupası Karate Turnuvası, Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilciliği tarafından Salihli ilçesinde düzenlendi. Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Bilal Gültekin konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Kupası Karate Turnuvasına Antalya, Aydın, Burdur, Bursa, Denizli, İzmir, Muğla, Sakarya, Uşak , Bursa ve Manisa’ dan yaklaşık 700 sporcunun İdareci , Antrenörleri ve aileleri ile birlikte katıldıklarını söyledi. Turnuva vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

DAHA BÜYÜK BAŞARILARA HAZIRLANIYOR

Turnuvaya bölgemizi temsilen katılan, Foça Reha Midilli İlkokulu 2. sınıf öğrencisi ve T. Erol Fight Club Aliağa sporcusu Kaan Yüksel (7) 2009 Doğumlu Minik Bay Kumite 30 Kg. dalında birinci olarak altın madalya kazandı. Uluslararası, Milli, Bölge ve Aday olmak üzere 25 hakemin görev aldığı turnuvada Kaan’ın babası ve aynı zamanda Antrenörü olan Kudret Yüksel, Bölge Hakemi olarak görev yaptı. Müsabakalara Antrenörleri Taner Erol ve Kudret Yüksel’ in desteğiyle hazırlanan Kaan Yüksel’in başarısı arkadaşlarını ve ailesini sevince boğdu. Kaan’ın babası ve aynı zamanda Antrenörü olan Kudret Yüksel, oğluyla gurur duyduğunu söyledi. Yüksel, “Katıldığımız turnuvalardan derece ile dönen Kaan’ı daha büyük başarılar için hazırlıyoruz. Bu süreçte bize her daim destek olan T. Erol Fıght Club Aliağa ve Antrenörü Taner Erol’a da teşekkür ediyorum” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler