131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

ALİAĞASPOR FK, İLK DEVREDE NAMAĞLUP LİDER

2 Ocak 2018, Salı 06:26

     


İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Aliağaspor FK, ligin ilk devresini namağlup lider tamamladı. Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin ilk yarıyı değerlendirdi.

Oynadığı 12 maçta 3 beraberlik 9 galibiyet alan Aliağaspor FK, ligin ilk devresinde 30 puan topladı. Sarı siyahlılar, rakip fileleri 22 kez havalandırırken kalesinde 5 gol gördü. İlk devrenin en az gol yiyen takımı unvanına da sahip olan Aliağaspor FK, ligde en çok gol atan üçüncü takım oldu. Devrenin son maçında sahasında konuk ettiği Özçamdibispor’u 2-0’la geçen Aliağaspor, ikinci yarıya sahasında konuk edeceği Poyracık Bilir Altay Spor karşılaşması ile başlayacak. Sarı siyahlılar ikinci devre hazırlıklarını Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. İdmanlarda futbolcularıyla yakından ilgilenerek işi sıkı tutan Polat Çetin, ligin ilk devresini değerlendirdi.

“FARKLI VE KALİTELİ BİR TAKIMIZ”

Sezon başında yeni bir takım kurduklarını belirten Polat Çetin, sezonun henüz başında yaşanan sakatlıklar ve adaptasyon sorunu nedeniyle lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını söyledi. Çetin, “Her şeye rağmen ligin ilk yarısını istediğimiz noktada, namağlup lider tamamladık. Zaman zaman maçlarda zorlandığımız dönemler olsa da farklı ve kaliteli bir takımız. Bunu da ligi namağlup bitirip ligin ilk yarısına damga vurarak gösterdiğimizi düşünüyorum. Sezonun ikinci yarısında da aynı şekilde devam edip sezonu şampiyon bitirerek sezon sonunda oynanacak play off müsabakalarında şampiyon takım olarak bir üst lige çıkmak en büyük dileğimiz. Bunun için ekibim ve futbolcu kardeşlerimle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

“TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Devre arası transferleri hakkında da bilgi veren Çetin, “Bu hafta başında Bornova Yeşilova takımından forvet oyuncusu Ogün Bulut’u transfer ettik. Daha önceden takip ettiğimiz, inandığımız skorer ve bize katkı koyacağını düşündüğümüz bir kardeşimiz. İnşallah bizleri ve kendini mahcup etmeyerek bu zorlu yarışta beklediğimiz katkıyı yapacaktır. Diğer mevkiler için transfer çalışmaları devam ediyor. Sağ olsunlar başkanımız ve yönetimimiz bize bu konuda çok büyük destek oluyor. Şubat ayının başına kadar transfer için zamanımız var. Eğer eksik olduğumuzu ve takviyeye ihtiyacımızın olduğunu düşünürsek o zaman bu konuyla alakalı bir tasarrufumuz olacaktır.” dedi.

“İKİNCİ YARI DAHA SERT GEÇECEK”

Ligin ikinci yarısında daha iyi bir futbol sergileyeceklerini de sözlerine ekleyen Çetin,“Sezonun ikinci yarısı her zaman ilk yarısından daha sert geçer. Çünkü takımlar ilk yarılarda eksiklerini görür takviyeler, transfer yaparlar ve güçlenirler. Ayrıca sezon sonuna yaklaşıldıkça telafisi olmayan maçlar oynanacak. Her maç özellikle de deplasmanda oynayacağımız maçlar çok zorlu geçecektir. Bu yüzden ligin ikinci yarısının ilk yarısından çok daha zorlu geçeceğini ve play offlarla da bu zorluğun katlanacağını söyleyebilirim.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler