131019098
19 Nisan 2024, Cuma

ŞAMPİYONDAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET

2 Ekim 2017, Pazartesi 06:24

     


İstanbul’da düzenlenen Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olarak Aliağalıları gururlandıran Turan Ulusoy, Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret etti.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, şampiyon Turan Ulusoy’u makamında ağırladı. Ulusoy, Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu’nun 13-17 Eylül tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlediği Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda 40-44 yaş kategorisinde 70 kilogramda birincilik elde ederek Aliağa’ya şampiyonluk kupası ile döndü. Ulusoy elde ettiği başarının ardından Belediye Başkanı Serkan Acar’a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette Ulusoy’a, spor hocası Murat Altıner’de eşlik etti. Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Serkan Acar, Aliağa’nın vücut geliştirmede ilk şampiyonluk kupasını elde eden Ulusoy’a Aliağa’ya kazandırdığı gururdan dolayı teşekkür etti.

ULUSOY: “ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEĞİM”

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Turan Ulusoy, hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu ifade ederek, “Vücut geliştirme sporuna küçük yaşlardan itibaren ilgi duymaya başladım. Demir çelik işçisi olarak çalıştığım fabrikada mesaiden arta kalan zamanları spor salonunda çalışarak değerlendirdim. İlk hedefim Türkiye şampiyonu olmaktı. Hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Şimdiki hedefim ise dünya şampiyonu olmak. Türkiye Şampiyonu olarak 11-14 Kasım tarihlerinde Romanya’da düzenlenecek Dünya Vücut Geliştirme Ve Fitness Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edeceğim.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler