131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

GALİBİYETİ ‘LÖSEV’ DE KUTLAYACAKLAR

3 Haziran 2017, Cumartesi 06:31

     


Göztepe-Eskişehirspor arasında Pazar günü oynanacak olan TFF 1. Lig play off final maçında Göztepe galip gelirse, ‘Aliağalı Göztepeliler’ grubu saçlarını kazıtıp, birer atkı ve küçük hediyeler alıp LÖSEV’deki çocuklar ile sevinçlerini paylaşacak.

Süper Lig’e çıkacak 3. takımın belli olacağı Göztepe-Eskişehirspor final maçı Pazar günü 21.30’da Antalya Stadı’nda oynanacak. TFF, final maçında iki kulüp taraftarlarının da tribünde koreografi yapmasını yasakladı. Kartonlar, bayraklar ve posterlerle çok özel bir koreografiye hazırlanan Göztepeli taraftarların, bunun yerine konfeti şov yapacağı ve 10 bine yakın sarı kırmızılı bayrakla tribünlerde yer alacağı öğrenildi.

ALİAĞA’DAN İKİ OTOBÜS TARAFTAR GİDECEK

Göztepe Spor Kulübü, İzmir’de sarı kırmızılı taraftarları Antalya'daki finale taşımak için de seferber oldu. Edinilen bilgiye göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi 63, Bornova Belediyesi 35, İzmir Ticaret Odası 22, Güzelbahçe ve Menderes Belediyesi 3'er, Karabağlar, Gaziemir ve Aliağa Belediyesi 2'şer, Menemen ve Balçova Belediyesi de 1'er olmak üzere maç için toplam 134 otobüs tahsis edildi.

GALİBİYET COŞKUSUNU ‘LÖSEV’ DE YAŞAYACAKLAR

Öte yandan ‘Aliağalı Göztepeliler’ taraftar grubu da takımlarının maçtan galibiyetle ayrılması halinde anlamlı bir etkinliğe imza atacaklarını duyurdu. Taraftar grubunun sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, “Bilindiği üzere Göztepe'miz turu atlamaya, süper denen lige çok yakın. Heyecan İzmir'in her köşesini, Güzelyalı'dan Aliağa'ya kadar sarmış durumda. Madem heyecan her köşeyi sarmış durumda, üst lige çıkmanın mutluluğu da her yanı sarsın istiyoruz. Final maçı da galibiyetle sonuçlanacak olursa saçlarımızı kazıtıp, birer atkı ve küçük hediyeler alıp LÖSEV'deki kardeşlerimizle coşkumuzu paylaşacağız. Etkinliğimizi herkese uygun olması için Haziran'ın ortasından sonra yapmayı düşünüyoruz. Katılmak isteyen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Zafer inanlarındır!” ifadelerine yer verildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler