131019098
19 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ GENEL KURULUNU YAPTI

4 Ekim 2016, Salı 06:17

     


ALİAĞA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ GENEL KURULUNU YAPTI

'ERDEM İLE DEVAM'

Aliağa'nın en eski taraftar derneklerinden olan Fenerbahçeliler Derneği, Olağan Genel Kurulunu yaptı.

Genel Kurul'a katılan üyeler, Belediye Başkanı Serkan Acar'ı Haysiyet Divanı'na seçerken, mevcut başkan Hamit Erdem ve ekibiyle devam kararı aldı.

Aliağa Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan Genel Kurulun Divan Başkanlığı'nı Ergin Düzkaya yaptı.

Atatürk ve silah arkadaşlarıyla 15 Temmuz Şehitleri anısına saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kongrede gündemde olan konular konuşularak karara bağlandı.

Yaptığı konuşmada derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Av. Hamit Erdem, derneğe desteğin önemli olduğunu vurgulayarak, "Üyelerimizin ve taraftarımızın destekleri ile kendimize duyduğumuz özgüven artıyor. Fenerbahçe'nin tarihi anlatmakla bitmez. Fenerbahçe'nin her yılı tarihtir. Bunun sebebi taraftarın desteğinden gelmiştir.” dedi.

Lokal açmak için yer arayışlarının sürdüğünü belirten Dernek Başkanı Hamit Erdem, "Derneğin içki ruhsatı da olan bir adreste olması doğrultusunda bir talep var. İçki ruhsatı da ancak sahil şeridine verilebiliyor. Buralarda da rant çok yüksek. Ama hep gündemimizde. Arayışlarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda, destek ve önerileri bekliyoruz" dedi.

Geçen dönem dikilen ağaçların meyvelerini almaya başladıklarını belirten Erdem, Futbol Okulu projesinde de sona doğru geldiklerini söyledi.

Çeşitli önerilerin gündeme getirilerek tartışıldığı kongre, yapılan seçimlerle sona erdi.

ERDEM YENİDEN BAŞKAN

Tek liste ile yapılan seçimlerde katılanların tamamının oyu ile;

YÖNETİM KURULU'na; Hamit Erdem, Ufuk Dağdeviren, Arkun Ünsal, Ali Fuat Yaşar, Serkan Ardıç, Gökhan Karataş, Mesut Eğitim, Ferhat Balın, Zülküf Koçoğlu, Ali Serkan Sarol ve Arif Güven.

DENETİM KURULU'na: Yaşar Kılıç, Verat Özkara ve Hakkı Güneş,

HASİYET DİVANI'na; Serkan Acar, Bülent Aydın, Hamdi Erdem, Armağan Destanoğlu ve Mustafa Macit.

SOSYAL, KÜLTÜREL VE EĞİTSEL FAALİYETLER KURULU'na; Hakan Dal, M.Utku Erol, Gazi Balaban, Mehmet Tekin ve Yavuz Yüksel seçildiler. (ŞAHAP AVCI)







 
Son Eklenen Haberler