131019098
19 Nisan 2024, Cuma

MASTERLER SAHAYA İNİYOR!

5 Kasım 2016, Cumartesi 06:20

     


Uzun yıllar faal futbol oynadıktan sonra spordan kopamayan emektar futbolcuların bir araya geldiği Aliağa Masterler Futbol Kulübü, Aliağa’yı Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi’nde (TMVFL) temsil edecek. TMVFL Ligi 2016-2017 sezonu 5-6 Kasım’da yapılacak maçlarla başlayacak.

Aliağa Masterler Futbol Takımı, ligin ilk karşılaşmasını 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Turgutlu Masterler ile oynayacak. Aliağa Masterler Takımı, maç günü sabah Aliağa’dan 22 kişilik takım kadrosuyla Turgutlu’ya gidecek. Turgutlu Atatepe Spor Tesislerindeki maç saat 14.00’de başlayacak.

EREN: 'BAŞARILAR DİLİYORUM'

Aliağa Masterler Futbol Kulübü Teknik Direktörü ve Kulüp Başkanı Uğur Eren, 2003’de gayriresmi olarak bir araya gelen, 2007’de ise resmi olarak kurulan Aliağa Masterler Futbol kulübünün Türkiye Masterler liginde fair-play ruhu içinde centilmence yer alacağını belirtti. Futbolun şiddetten ve kavgadan uzak, keyif alınan bir sosyal- sportif etkinlik olarak algılanması gerektiğini kaydeden Eren, “56 takımla, 7 farklı grupta 14 Haftalık lig maratonumuz başlıyor. İlk maçımızda deplasmanda Turgutlu Masterler ile karşılaşacağız. Turgutlu çok sevdiğimiz, bir çok dostumuzun, arkadaşımızın bulunduğu bir kent. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Ben tüm takımlara ligde centilmenlik ve dostluk içinde başarılar diliyorum” dedi.

VETERANLAR FUTBOL LİGİ

TMVFL maçları, bu sezon Türkiye’nin 7 bölgesindeki 7 farklı grupta oynanacak. Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Ege Bölgesi, Marmara 1 Beyaz Grup, Marmara 1 Kırmızı Grup, Marmara 2 Gruplarında yer alan toplam 56 takım 2016-2017 sezonunda centilmence bir mücadele içine girecek.

Aliağa Masterler Futbol Kulübü, Ligin Ege Grubunda yer alıyor. Grupta Aliağa Masterler ile birlikte; Didim, Turgutlu, Manisa, Marmaris, Bodrum, Foça, takımları yer alıyor. Lig 14 hafta sürecek. Gruplarında dereceye giren takımlar TMVFL Türkiye Şampiyonasına katılacak.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler