131019098
19 Mart 2024, Salı

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in Sözleşmesi Uzatıldı

6 Aralık 2017, Çarşamba 18:20

     


Beşiktaş taraftarlarının isteği dışında gerçekleştirilen Şenol Güneş’in milli takıma geçmesiyle ilgili kamuoyu baskısı, sözleşmenin 2019 yılında kadar uzatılmasıyla geçerliliğini kaybetti.

 

Son iki sezonun şampiyonluk mimarlarının başında gelen Şenol Güneş, takımda kendini kovsalar dahi gitmeyeceğini söyleyecek kadar ileri derecede bağlı olduğunu vurgulamıştı. Günümüzde ise Lucescu’nun olağanüstü kötü bir şekilde yönettiği düşünülen milli takımla ilgili olarak antrenör değişikliği yapılması gerektiğine dair fikir birliğine varılmıştır. Fakat bu süreçte Şenol Güneş’in Beşiktaş dışındaki taraftarlar tarafından aday gösteriliyor olması, siyah beyazlı taraftarların tepkisine neden olmuştur. üst üste üç Süperlig şampiyonluğu yaşayarak ligi domine etmek isteyen ekibin bu tarz bir hamleye göz yummaması için kulübe yoğun talep gitmiş ve sonuç alınmıştır.

Milli Takımın Başına Geç Baskısı Yapılıyordu

Sosyal medyada ve televizyonlarda gerçekleşen baskılar nedeniyle Lucescu’nun gönderilmesi ve bunun ardından Şenol Güneş’in getirilmesi gibi yorumlar ortaya çıkmaya başlamıştır. Beşiktaş’ta bu tarz söylemlerin oluşmasının önüne geçilebilmesi için tam olarak bu dönemde özel bir adım atılarak sözleşme yenilenmiştir. Beşiktaş Şenol Güneş dönemi ile birlikte daha uzun süre boyunca istikrar sağlanabilmesi için bu durumun gerçekleşmesi destekleniyor. Milli takımın başına geçmesini isteyenlerin büyük bir bölümünün diğer takım taraftarları olması ise Beşiktaş camiasının istemediği bir durum olarak görülmesine neden olmuştur. Fikret Orman ve diğer yöneticilerin fikir birliği ile birlikte ise yeni sözleşme kamuoyuna duyurulmuş ve gitmesinin istenmediği ortaya çıkarılmıştır.

Beşiktaş Yönetimi Devreye Girdi

Beşiktaşyönetimi son dönemde özellikle taraftarın istekleri doğrultusunda attığı acil hamleler sayesinde özellikle kendi yapısını koruyabilecek adımlar atmaya devam ediyor.  Yönetimin yoğun çabalarıyla birlikte tüm çalışmaların doğru bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla Şenol Güneş ile 1 yıllık daha sözleşme yapılması dikkatleri siyah beyazlıların üzerine çekmeyi başardı. Milli takımın başarısızlığı nedeniyle birkaç gündür özellikle Şenol Güneş’e yönelik baskılarla mutlaka gelmesi, gelmezse hainlik yaptığının ortaya çıkacağı gibi bazı yorumlar yapılmıştır. Taraftarın yoğun talebiyle hocanın sözleşmesine 2019 yılının 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olma güncellemesi yapılmıştır. Buna bağlı olarak gerekli olan açıklama KAP’a bildirilmiş ve basın açıklamasının gerçekleşmesi mümkün olmuştur.En güncel haberleri ve en yüksek oranları supertotobet ve hiperbet siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler