131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALİAĞA FK DERİNCE DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

6 Aralık 2018, Perşembe 06:23

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9. grupta 24 puanla liderlik koltuğunda oturan Aliağa Spor FK, 12. haftada karşılaşacağı Belediye Derince Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kocaeli temsilcisine konuk olacak olan sarı siyahlılarda eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

9 Aralık 2018 Pazar günü Belediye Derince Spor’un sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi beklenen Aliağalı taraftarlar için Yeniçeriler Taraftar Derneği önünden otobüs kaldırılacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen futbol severler 0531 383 5123 numaralı telefonu arayarak kayıt oluşturabilecek. Ligde Vefa Spor ile aynı puana sahip Aliağa Spor, averaj ile liderliğini sürdürürken 16 puana sahip Belediye Derince Spor, 7. sırada yer alıyor. Aliağa Spor karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde Petkim Stadında yapılan antrenman açma germe ve ısınma hareketleri ile başladı. Kuvvet ve denge çalışması ile devam eden antrenman taktik maçla son buldu. Yaklaşık iki saat süren antrenmanda futbolcuların hırslı ve moralli halleri de dikkatlerden kaçmadı.

“Zorlu deplasmandan galibiyet ile döneceğiz”

Şampiyonluk yolunda ligin en zor deplasmanlarından birine çıkacaklarını belirten Aliağa Spor FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Derince sahasında iyi oynayan bir takım. Dersimize çok iyi çalışıp bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek ve liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Deplasman maçı olmasına rağmen taraftarımızın da güçlü bir desteği olacağına inanıyorum. Taraftarımızın desteği ve sahaya yansıtacağımız pozitif futbol ile zorlu deplasmandan galibiyet ile döneceğiz.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler