131019098
28 Mart 2024, Perşembe

ALİAĞASPOR, YAMANLAR ESENSPOR İLE KARŞILAŞACAK

7 Ekim 2017, Cumartesi 06:32

     


İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Aliağaspor, ligin 2. haftasında kendi sahasında Yamanlar Esenspor ile karşılaşacak

Ligin ilk maçında Poyracık Bilir Altayspor’la karşılaştığı müsabakada 80. dakikada Muhammet’in kendi kalesine attığı golle sahadan 1-1’lik skorla ayrılan Aliağaspor, 2. haftada bugün saat 15.00’da başlayacak olan maçta kendi sahasında Yamanlar Esenspor’u ağırlayacak.

Karşılaşmanın hazırlıklarına teknik sorumlu Polat Çetin yönetiminde devam eden sarı-siyahlılar Aliağa İlçe Stadında yapılan son antrenmana eksiksiz olarak katıldı. Yaklaşık iki saat süren antrenman, dar alanda yapılan pas çalışmasının ardından taktik antrenman ile sona ererken antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Polat Çetin, “Bu hafta karşılaşacağımız Yamanlar Esenspor da şampiyonluk için iyi bir takım kurdu. Ama biz daha iyi bir takımız. Bu ligde her takımı yenebilecek bir takımız. Aliağa halkı, taraftarımızın ve Yeniçeriler bizden şampiyonluk bekliyor. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin. Görecekler ki sezon sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkacağız” dedi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler