131019098
29 Mart 2024, Cuma

KARŞIYAKA’DA AYIN KONUĞU YILMAZ VURAL

7 Aralık 2016, Çarşamba 06:22

     


Karşıyaka Belediyesi, geleneksel hale getirdiği ‘Ayın Konuğu’ söyleşileri kapsamında Türk futbolunun önemli isimlerinden Yılmaz Vural’ı sporseverler ile buluşturacak. “Türkiye’de Futbol ve Ötesi” başlıklı söyleşi, 7 Aralık’ta Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde gerçekleşecek.

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK

‘Ayın Konuğu’ etkinlikleri ile her ay alanında uzman ve tanınmış isimleri vatandaşlarla bir araya getirmeye devam eden Karşıyaka Belediyesi, bu kez de Teknik Direktör Yılmaz Vural’ı ağırlayacak. 7 Aralık Çarşamba günü Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde gerçekleşecek “Türkiye’de Futbol ve Ötesi” başlıklı söyleşi, saat 18.30’da başlayacak. Tecrübeleri ışığında futbol gündemini değerlendirecek olan Vural, konukların sorularını da yanıtlayacak.

“İZMİRLİLERİ BEKLİYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Kültür, sanat ve spor kenti Karşıyakamızda her ay birbirinden değerli isimleri konuk etmeye, gündemin nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar politika, hukuk ve tarih gibi farklı alanlarda gerçekleştirdiğimiz Ayın Konuğu söyleşilerimizde, bu kez de tecrübeli Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın gözünden, spor ve futbol dünyasına pencere açacağız. İzmirli sporseverleri bu keyifli söyleşiye bekliyoruz” dedi.

HER AY FARKLI KONUKLAR

Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz aylarda da İlber Ortaylı, Emre Kongar, Murat Karayalçın, Erdoğan Toprak, Ergün Aybars, Yaşar Aksoy, Bülent Tezcan ve Turgut Kazan gibi önemli isimleri ‘Ayın Konuğu’ etkinlikleri kapsamında İzmirliler ile buluşturmuştu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler