131019098
23 Nisan 2024, Salı

Sessegnon Gençlerbirliği Formasını Giydi

8 Şubat 2018, Perşembe 13:14

     


Gençlerbirliği Beninli oyuncu Stephan Sessegnon’u transfer etti. Orta saha oyuncusu olan Sessegnon ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Gençlerbirliği ara dönem transferlerinde orta sahada deneyimli olan oyuncu Stephan Sessegnon ile sözleşme imzaladı. 1,5 yıllık anlaşama yapılan Beninli oyuncu Montpellier takımdan transfer oldu.

Gençlerbirliği Kadrosu Güçlenmeye Devam Ediyor

Gençlerbirliği kulüp Başkanı Murat Cavcav tarafından yapılan açıklamaya göre Gençlerbirliği takımında 10 numaralı forma giyecek olan Sessegnon için önemli bir transfer olduğunu bildirdi. Özellikle Deniz Yılmaz ve Aydın Karabulut transferleri sonrasında takım kadrosunun bu son transfer ile daha da güçlendiğine vurgu yaptı.

Takım ile ilgili olarak son dönemde iyi sonuçların alınmaya başlandığına dikkat çeken Cavcav, kadronun oldukça iyi ve güçlü olduğunu söyledi. Bu güçlü kadro ile başarılarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Galibiyet Sonrası Transfer

Başkent ekibi Kardemir Karabük spor galibiyeti ile Süper lig 2.yarıya başlayıp hemen galibiyet sonrasında ise yeni transfer ile gündeme geldi. Kırmızı siyahlı kulüp 33 yaşındaki futbolcu ile yaptığı anlaşma sonrasında oyuncuyu 10 numara pozisyonunun oynatacağını fakat oyuncunun kanatlarda da görev yaptığını belirti.

Stephan Sessegnon Kimdir?

1984 doğumlu olan Stephan Sessegnon, futbola Benin’in Requins takımında başladı. 2008 yılında Fransa’nın Le Mans takımından 8 milyon Euro transfer ücreti ile Paris Saint Germain takımına geçiş yaptı. 2011 yılına gelindiğinde Sessegnon Paris Saint Germain takımındna transfer olan oyuncunun yeni forma giyeceği takım ise İngiltere Premier Lig takımı olan Sunderland oldu. Sunderland takımına 7 milyon Euro ile transfer olan oyuncu 2013 yılında aynı transfer ücreti ile West Browwich takımına geçiş yaptı.

2015 ve 2016 sezonunda West Browwich takımından ayrılması ile kulüpsüz kalan oyuncu eylül ayına gelindiğinde ise Fransız kulübü olan Montpellier ile anlaşma imzaladı. Fransız takımında 15 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu bir golle imzasını attı. Benin milli takımında da forma giyen oyuncu 60 karşılaşmada yer alıp 15 gole imzasını atan isim oldu. Yeni sezon ile birlikte Gençlerbirliği takımında görev alacak. Futbol hakkındaki en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları canlı bahis siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Kaynak: https://betcazino.com/

 







 
Son Eklenen Haberler