131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

LİDER ASLANGÜCÜ PLAY-OFF'U GARANTİLEDİ

9 Aralık 2015, Çarşamba 06:01

     


Kulüp Başkanlığını Korel Çetin’in yaptığı Aliağa Aslangücü Futbol Takımı U-17 kategorisinde lider olarak play-off oynamaya hak kazandı.

Bergama Gençlerbirliği, Dikili Çandarlıgücü, Petkim Spor, Aliağa Belediye Helvacı Spor, Aliağa Gençlik Spor gibi güçlü takımları geride bırakan Aliağa Aslangücü 9 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 27 puan kazanarak play-off'a yükseldi. Play-Off öncesi son maçını TOKİ sahasında Bergama Gençlerbirliği ile oynayan Aliağa Aslangücü, maçı 5-3 gibi bir skorla kazanarak İzmir Amatör Ligi U-17 kategorisinde liderliğini korudu. Aslangücü, yeni kurulan bir kulüp olasına rağmen futbolcularının saha içindeki birbirleriyle uyumları dikkatleri çekiyor. Geçen yıl Aliağa’da kurulan Aslangücü’nü antrenör Serkan Ençetin çalıştırıyor, Kulübün Başkanlığını ise Korel Çetin yapıyor.

HİÇBİR MADDİ DESTEKLERİ YOK

Bugüne kadar hiçbir maddi destek görmeden birçok başarıya imza attıklarını belirten Kulüp Başkanı Korel Çetin, “Ligdeki maçlarımız bitti. Önümüzdeki hafta play-off kuraları çekilecek. En son Bergama Gençlerbirliği takımı ile oynadık ve maçı 5-3 kazandık. Play-dff maçlarında önce İzmir şampiyonası için oynayacağız. Oradaki iki maçı da kazanırsak Türkiye Şampiyonası oynayacağız. Henüz 1 yıllık bir kulübüz. Aliağa’nın takımı olmamıza rağmen kulübümüze hiçbir maddi destek yok. Biz kulüp olarak bu kadar sürede bu başarıyı elde etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler