131019098
19 Nisan 2024, Cuma

PETKİM SPOR DOLU DİZGİN

10 Ocak 2017, Salı 06:21

     


Petkim Spor kendi evinde ligin lideri Sakarya Büyükşehir Belediye'yi 79-67'lik net bir skorla mağlup etti. Üst üste altıncı galibiyetini alan Petkim Spor, ligin dördüncü sırasına yerleşti. Petkim Spor yükselişini sürdürürken Sakarya Büyükşehir Belediye de ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye maçında Petkim Spor'da öne çıkan isim attığı 19 sayıyla Campbell oldu. Kenan Bajramovic 17 sayıyla Campbell'i takip etti. Gökhan Karabıyık ve Polat Kaya takımında çift haneli sayılara ulaşan diğer isimler oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye'nin en skorer ismi Charles Jackson'dı. Attığı 16 sayı takımının sahadan galip ayrılmasına yetmedi. Kerem Gönlüm, Yiğitcan Turna ve Calvin Harris Sakarya Büyükşehir Belediye'de çift haneli rakamlara ulaşan diğer isimler oldu.

***

Petkim Spor bundan sonrası için ne yapar. İlk önce şunu rahatlıkla söyleyebiliriz:

"Petkim Spor, ligdeki yerini sağlamlaştırdı. Çok büyük sürpriz olmazsa ligi ilk beşte bitirir."

Play Off'ta ne yapar derseniz? İşinin kolay olmadığı kuşkusuz. Ama Sakarya Büyükşehir Belediye'yi yenmesi Petkim Spor'un ligdeki her takımı yenebileceğini gösteriyor. Ama Play Off atmosferinin farklı olduğunu da söylemek lazım. 

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler