131019098
19 Nisan 2024, Cuma

KAAN’DAN BİR BAŞARI DAHA

10 Temmuz 2018, Salı 06:12

     


T.Erol Fight Clup Aliağa adına, Türkiye Karate Federasyonu ve Cengiz Deniz Spor Kulübü tarafından düzenlenen "İller arası Dostluk Karate Festivali"ne katılan Foça Reha Midilli İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel (9), 2009 Ferdi Kumitede Gümüş Madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Karate Federasyonu ve Cengiz Deniz Spor Kulübü tarafından düzenlenen İller arası Dostluk Karate Festivali 7 Temmuz’da İstanbul Küçükçekmece Halkalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

İstanbul Küçükçekmece'de düzenlenen İller arası Dostluk Karate Festivaline İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Ankara, Isparta, Tekirdağ ve İzmir'den 20 kulüp ve 360 sporcu katıldı. Türkiye Karate Federasyonu ve Cengiz Deniz Spor Kulübü tarafından düzenlenen festivale katılan ve daha önce de aldığı derecelerle bölgemizin gururu olan Minik Kağan ikinciliği kaptırmadı.

Foça Reha Midilli İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel (9) T.Erol Fight Clup Aliağa adına turnuvaya katılarak 2009 Ferdi Kumitede Gümüş Madalyanın sahibi oldu. Minik Kaan'ın Antrenörü ve babası Kudret Yüksel, ''İstanbul' da düzenlenen İller arası Karate Festivali'nde bizlere gösterdikleri misafirperverlik ve dostluktan dolayı Cengiz Deniz Spor Kulübü ile Cengiz Deniz Hocamıza çok teşekkür ederiz. Turnuva süresince bizlere destek ve teşviklerini esirgemeyen Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ ile Foça Hanımeli Kasap Şarküteri Et ve Market'e sporcum ve şahsım adına minnetlerimizi arz ederim.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler