131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALİAĞA FK EVİNDE KAYIP: 0-0

11 Ekim 2016, Salı 06:30

     


Aliağa FK kendisi sahasına konuk ettiği Çine Madranspor’ ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşma sonucunda Aliağa FK takımı ligin üçüncü haftasında puanını 4’e çıkartarak ligde 7. sırada yer alırken, Aydın ekibi Çine Madranspor ise 2 puanla 10. sırada kaldı.

Aliağa FK, Aliağa İlçe Stadı’nı dolduran taraftarının yoğun desteği ile maça hızlı başladı. Maçın ilk 10 dakikasında kanatlardan organize ataklar geliştiren Aliağa, özellikle oyuncusu Adnan ile önemli gol fırsatlarından yararlanamadı. Dakikalar 10’u gösterdiğinde Sefa’nın ara pası ile sol kanatta hareketlenen Adnan, topu korner çizgisine kadar taşıdı. Adnan’ın korner çizgisinden yaptığı ortaya gerilerden gelen Ahmet Can Bulut sert bir vuruş yaptı. Fakat top kale direğinden az farkla auta çıktı. Dk 19’da bu kez Necdet’in uzun pasla defans arasına attığı topa sol kanattan hareketlenen Adnan’ın ceza alanı içerisine girer girmez yaptığı şut üstten dışarıya çıktı. Dk. 21’de konuk ekip Çine Madranspor sağ taraftan tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Sinan’ın vuruşunda barajı aşan topu kaleci Yiğit, rahatlıkla kontrol etti. Yapılan ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.

ikinci yarıya Necdet ve Hüseyin değişikliği ile başlayan sarı siyahlılar gol arayışlarını bu devrede daha da yoğunlaştırdı. Dk. 81’de Mert’in pasıyla ceza alnına giren Hüseyin, istediği gibi bir vuruş yapamayınca top az farkla auta çıktı. Dk. 85’de topu sağ kanattan sürükleyen Yunushan, topu geriye Mert’te çıkarttı. Mert’in ceza alanı içerisine yaptığı ortaya gelişine yarım vole ile vuran Hüseyin’in şutu direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Aliağa FK’nın baskılı oynamaya çalıştığı bölümlerde Çine Madranspor kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Aliağa FK, oyunun son bölümlerinde önemli gol fırsatlarından yararlanamayınca 90 dakika 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

ALİAĞA FK. KUPASINI ALDI

2015/2016 yılında İzmir Süper Amatör Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Aliağa FK, kupasına da kavuştu. Aliağa FK, maç öncesinde yapılan tören ile şampiyonluk kupasını Amatör Spor Kulüpleri İzmir Temsilcisi’nin elinden aldı.

STAD: Aliağa İlçe Stadı

HAKEMLER: Furkan Güngörxx, Kurtuluş Aslanxx, Hasan Cebecixx

ALİAĞA FK: Yiğit Gülay (XX), Eren Çek(xx), Semih Yılmaz(XX), Ercan Yıldırım(XX), İlhan Türen(XX), Güray Akkaoğlu(XX), Necdet Özkan (X)(Dk. 45 Hüseyin AdıgüzelXX), Mert Yüksel(XX), Sefa Turan(XX), Ahmet Can Bulut(X) (Dk 61 Kubilay Özer (X), Adnan Malat (Xx)(Dk 79 Yunushan Memişoğlu ?)

ÇİNE MADRANSPOR: Engin Kayaxx, Mert Akkülxx, Sertaç Aydınxx, Suayib Tekel, Kaptan Kaan Akgünxx, Suat Medexx, Serdal Bakılxx, Emre Yılmazx( Dk 67 Ahmet Bayrakx), Jonas Sukaxx, Bilal Dikici xx( Dk 79 Bilal Arık?), Sinan Cındıkxx (Dk 88 Uğur Baş Yiğit?)

SARI KARTLAR: Mert Yüksel, Yiğit Gülay (Aliağa Fk), Suayib Tekel (Çine Madranspor)

 

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler