131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALİAĞA FK DERİNCE DEPLASMANINDAN ÜÇ PUANLA AYRILDI

11 Aralık 2018, Salı 06:41

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 12.haftasında Kocaeli temsilcisi Belediye Derince Spor’a konuk olan Aliağaspor FK, rakibini 1-0 mağlup etti.

Ligin 12. haftasında Aliağaspor FK, Kocaeli temsilcisi Belediye Derince Spor’u evinde mağlup etti. Karşılaşmada Aliağa’ya üç puanı getiren tek golü maçın 7. dakikasında Quesi Jonathan Weston kaydetti. Aldığı galibiyetle puanını 27’ye yükselten lider Aliağaspor, ilk devrenin bitimine son bir maç kala en yakın takipçisi Maltepespor ile puan farkını da 1’e çıkarttı. Derince Belediyespor Doğal Çim Stadyumu’nda oynan karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Murat Madan yönetti. Deplasman karşılaşması olmasına rağmen taraftarının güçlü desteğini arkasına alan sarı siyahlılar, maça hızlı başladı. Baskılı oyunu ile ilk dakikalarda etkili olmaya çalışan konuk ekip aradığı golü erken buldu.

Karşılaşmanın önemli dakikaları

DK 7: Emin Akyıldız’ın ara pası ile ceza alanı içerisine hareketlenen Trinidad ve Tobagolu oyuncu Quesi Weston, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelerle buluşturdu. Maçın ilk dakikalarında bulduğu golle daha rahat bir oyun sergilemeye başlayan Aliağaspor, ilk yarının son dakikalarında ev sahibi takıma pozisyon verdi. DK 44: Ev sahibi takım ilk yarının son dakikalarında net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Sol kanattan çizgiye kadar inen Ufuk Gülez’in arka direğe yerden kestiği sert ortaya son anda dokunan Cihan Halil, yaptığı vuruşla topu yakın mesafeden yan ağlara gönderdi.

Yeniçeriler yalnız bırakmadı

Aliağaspor’un taraftar grubu Yeniçeriler zorlu Kocaelispor deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 200 kişi ile deplasmana çıkarma yapan Yeniçeriler, 90 dakika boyunca yaptıkları coşkulu tezahürat ile takımlarına destek oldular. Yeniçeriler, meşale gösterisi ve söyledikleri marşlarla maçın oynandığı stadı adeta inletti. Taraftar otobüsü ile deplasmana giden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da taraftar arasındaki yerini alarak Aliağaspor’a tribünden destek oldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler