131019098
19 Nisan 2024, Cuma

MİNİK KARATECİLER MADALYAYA DOYMUYOR

13 Mart 2018, Salı 06:09

     


Hafta sonu İstanbul’da gerçekleştirilen Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nın 31’inci buluşmasına katılan Foça Reha Midilli İlkokulu öğrencisi Kaan Yüksel (8) +40 kilogramda 2. olarak gümüş madalya, Aliağa Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Doğan Egecan Tercan (9) ise +45 kilogramda birinci olarak altın madalya almaya hak kazandı.

Türkiye’nin en köklü turnuvaları arasında yer alan Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nın 31’inci buluşması anlamlı bir tema ile düzenlendi. İstanbul’un ev sahipliğini yaptığı turnuvanın kayıtlarından elde edilen gelir, Zeytin Dalı Harekâtı’na destek olmak amacıyla Türkiye Karate Federasyonu tarafından Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak.

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 26 ülkeden 1672 sporcunun kesin kayıt yaptırdığı turnuva Pazar günü sona erdi. Beylikdüzü Spor Kompleksi’nde başlayan turnuvanın ilk gününde minik ve yıldızlar kategorisinde derece yapan isimler belli oldu.

T.Erol Fight Clup Aliağa Taner Erol ve Kudret Yüksel’ in desteğiyle turnuvaya hazırlanan Kaan Yüksel (8) ile Aliağalı sporcularından Doğan Egecan Tercan (9) İstanbul’da düzenlenen turnuvadan başarılı bir tablo ile döndü. Antrenör Kudret Yüksel himayesinde Uluslararası Karate Turnuvasına katılanr Foça Reha Midilli İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel (8) +40 kilogramda 2. olarak gümüş madalya kazandı. Aliağa Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Doğan Egecan Tercan (9) ise +45 kilogramda birinci olarak altın madalya aldı.

Başarılı sporcuların Antrenörü Kudret Yüksel, Türkiye’nin en köklü turnuvalarından olan ve teması ile ayrı önem kazanan organizasyona katılım sağlamalarında katkıları olan, Bilge Kaligrafi Atölyesi, Pınar Hukuk Bürosu, Türkoğlu Prefabrik ve Çelik Yapı, Reha Necla Midilli Vakfına maddi ve manevi katkılarından dolayı sporcuları ve şahsı adına teşekkürlerini iletti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler