131019098
19 Nisan 2024, Cuma

TURNUVANIN GALİBİ PETROKİMYA ORTAOKULU

13 Nisan 2016, Çarşamba 06:11

     


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Aliağa’daki ilk ve ortaokullar arasında düzenlenen futbol turnuvası sonuçlandı. Petrokimya Ortaokulu turnuvanın galibi olurken, Şehit Çavuş Bülent Kula Ortaokulu 2., Yeni Şakran Ortaokulu 3., Gazi Ortaokulu ise 4. Oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Aliağa’daki ilk ve ortaokullar arasında çeşitli spor dallarında yarışmalar düzenlendi. İlçedeki ilk ve ortaokullar arasında düzenlenen futbol turnuvası dün oynanan maçların ardından sonuçlandı. 8 okulun katıldığı turnuva kapsamında dün ilk dörde girecek olan takımlar Aliağa Belediyesi ENKA Spor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Atik de okullar arasındaki karşılaşmaları izleyerek öğrencilere destek oldu.

Gazi Ortaokulu ile Yeni Şakran Ortaokulu arasında oynanan üçüncülük maçını 5-3’lük skorla Yeni Şakran Ortaokulu kazandı. Üçüncülük maçının ardından Petrokimya Ortaokulu ile Şehit Çavuş Bülent Kula Ortaokulu arasında birincilik maçı oynandı. Petrokimya Ortaokulu 5-0’lık skorla Şehit Çavuş Bülent Kula Ortaokulu’nu yenerek turnuvanın galibi oldu. Turnuva kapsamında dereceye giren okulların ödülleri 22 Nisan Cuma Günü saat 14.30’da Enka Spor Salonu’nda düzenlenecek olan tören ile verilecek.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler