131019098
28 Mart 2024, Perşembe

DİKİLİ ASİLER’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

14 Aralık 2016, Çarşamba 07:17

     


Coşkulu tezahüratları ve tribünlerde gerçekleştirdiği görsel şovları ile amatör liglerin en ateşli taraftarları olarak gösterilen Dikili Asiler Grubu, Dikili Belediye Başkanı Tosun’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Tribünlerdeki centilmenliği öne çıkaran tezahüratları ve görsel şovları ile ünü her geçen gün artan Dikili Çandarlıgücüspor’un taraftar grubu Dikili Asiler’in üyeleri, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret etti.

“Bu Kente Profesyonel Lig Yakışır”

Centilmenliği ve maç esnasında tribünlerde ortaya koydukları görsel renkli şovları ile ünü tüm Ege Bölgesi’ne yayılan Dikili Asiler taraftar grubu temsilcileri, amatör spor kulüplerine ve taraftarlara sunduğu katkılarından dolayı Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Başkan Tosun’a tribünlerin vazgeçilmezi olan üçlüğü çektiren, ardından da, “Teşekkürler Büyük Başkan. Bu kente profesyonel lig yakışır” tezahüratlarını yapan Dikili Asiler Grubu üyeleri, günün anısına Başkan Tosun'a üzerinde armalarının olduğu ve ‘Dikili Asiler’ yazan atkılarını hediye etti.

“Destek Verdik, Veriyoruz, Vermeye Devam Edeceğiz”

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Süper Amatör Lig’de şampiyonluğa koşan Dikili Çandarlıgücüspor’un taraftarı Dikili Asiler Grubu’nu konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Tosun, “Kentimizin öncü spor kulüplerinden Dikili Çandarlıgücüspor sezona şampiyonluk hedefi ile başladı. Bu yolda da emin adımlarla yürüyor. Şu an zirvenin ortaklarından. Bu takımı zirvede güçlü kılan da sizlerin inançla takımınızı desteklemeyi sürdürmenizdir. Yağmur soğuk, iç saha dış saha demeden, desteğinizi verirken ortaya koyduğunuz heyecan bizleri daha da gururlandırıyor. Sizlerin huzurunda bir kez daha belirtmek isterim ki, belediye yönetimi olarak bizlerde hedeflenen başarıya ulaşılması için imkânlarımız ölçüsünde destek verdik, veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Dikili Çandarlıgücüspor takımı sizlerden aldığı güçle hedefine ulaşacağına gönülden inanıyor, tüm takıma ve sizlere içtenlikle başarılar diliyorum" dedi.

“Hep Birlikte Kenetlenerek Başaracağız”

Dikili Asiler Grubu üyesi Enes Öztürk de, futbol tutkunu arkadaşları Özenç Açık, Fadıl Tekin, Fırat Filorinalı, Sercan Coşkun, Alper Kaysı, Emin Türkelli, Görkem Adsay, Ünal Yıldırım ve Kadircan Baysal ile beraber kurdukları taraftar grubunun kısa zamanda önemli işler başardığını belirterek, el ele vererek takımlarını daha da ileriye taşıyacaklarını vurguladı. Öztürk, “Bu şehrin çocukları sporu, özellikle de futbolu çok seviyor. Öyle şanlıyız ki, başkanlık koltuğuna oturduğu ilk günden itibaren her zaman takımımıza ve bizlere destek olan, olmaya devam eden sizin gibi bir başkanımız var. Sizin desteğiniz, futbolcularımızın, teknik heyetimizin ve kulüp yönetimimizin büyük emekleri ile inşallah takımımızı önümüzdeki süreçte daha iyi yerlerde göreceğiz. Bunu hep birlikte kenetlenerek başaracağız. Bu vesile ile bizlere her konuda destek olan şahsınızı makamınızda ziyaret ederek, temsilcilerimizle teşekkür etmek istedik. Şu an bunu da başardığımız için mutluyuz. Bu taraftara sevginizi her fırsatta gösterdiğiniz için, her daim sporun, sporcunun yanında olduğunuz için, verdiğiniz ve vermeye devam ettiğiniz tüm destekler için canı gönülden teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler