131019098
29 Mart 2024, Cuma

BERGAMA’YI 2.LİG’TE TEMSİL EDECEK TAKIM KURULDU!

15 Temmuz 2017, Cumartesi 06:56

     


“Bergama’ya yaptığı yatırımlar ile tanınan Bergama Doğa Okulları Kurucuları Levent AKÇAY ve Nedim AKÇAY tarafından Bergama Doğa Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu. “

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.lig’te mücadele edecek olan spor kulübünün sportif direktörlük görevine daha önce defalarca şampiyonluklar yaşamış tecrübeli isim Yaşar Ergün, antrenörlük görevine ise Cemal Acar getirildi. Bergama’ya voleybolda yeni bir soluk kazandırıp eşik atlaması beklenen bu önemli yatırımın aynı zamanda Bergama’nın tanıtımına da ciddi katkı sağlayacağı düşünülüyor. Bergama Doğa Gençlik ve Spor Kulübü Kurucusu Levent AKÇAY, “Spor takımımız ile bölgemize ve burada yaşayan gençlerimize, spora ve sporcuya yatırım yapmak, genç yeteneklerin önünü açmak istedik. Yaşadığımız bölgede imkanlar yeteri düzeyde olmadığı için bir çok genç yetenek kaybolup gidiyor, harcanıyor. Kulübümüz ile bundan sonra yetenekli gençlerimizi destekleyeceğiz” dedi.

“Yakın zamanda önemli transferler yaparak Bergama’ya kazandırmak istiyoruz.”

Bergama Doğa Gençlik ve Spor Kulübü olarak önemli transferler yapıp mücadeleci bir takım kurmayı hedeflediklerini söyleyen AKÇAY, alt yaş grupları ile takımı destekleyip Türk sporuna ve sporcusuna katkıda bulunmak istediklerini ifade etti. Kulübün kurucularından Nedim AKÇAY ise, bir sonraki yıl 1. ligde mücadele eden bir takım amaçladıklarını ve gelecek yıl planlamalarını bu doğrultuda yaptıklarını belirtti.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler